Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Balazska90 #35100 üzenetére
Tegnap mondom elég a néha néha megjelenő lilás sárgás képből,visszarakok egy régi drivert.19.... valamelyikre nem emlékszem pontosan.(a legújabb ajánlott volt fen)
Telepítésnél már belilultsárgult a képAsszem holnap ha ráérek visszamegyek egy 18××× driverra.Ott semi bajom nem volt.
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok.Az 570 tulajokat kérdezném, hogy fhd alatt,single játékokban mik a tapasztalataitok?High beállítás 50 fps megvan egy 570- el?Pl Gta 5,Tomb raider,Ww2,dirt rallyk?
-
Pécsi gyerek
addikt
Nekem rx 460- am van de random előjön ez a hiba nálam is.Valamelyik újabb driver óta.És már azóta felraktam vagy 2 újabbat is.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #34835 üzenetére
Mert eszetlenek
-
Pécsi gyerek
addikt
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
#21346560 #34755 üzenetére
Légy szíves ne terjeszd a hülyeséget.
Először is,ha tudják kötelességük megjavítani/javítatni.Másodszorra ha nem javítható és van ugyan olyan nekik akkor kötelességük cserélni.Ha komplett kicserélik a garancia ráadásul újra indúl.(igen jól látod,olyan mintha akkor vásárolnál egy vadi új cuccot,szóval hiába használtál 2 évig pl egy videókártyát amire volt 3 év garancia ha az elromlik és kapsz egy ugyan olyat,csak egy másikat/ujjat akkor megint van egy 3 év haris kártyád!!! )Harmadszorra ha nemtudják sem javítani,sem cserélni,akkor kötelességük visszaadni a pénzed,magyarúl azt az összeget amit te kifizettél.(teljessen hót mindegy hogy az adott árú ára épp mennyi)Ráadásúl nem kötelezhet a bolt levásárlásra!!! Ha nem tudják javítani,vagy cserélni ugyanolyanra,akkor pénz vissza.Valaki töröljetné a kommentedet is mielőtt valakinek beég ez a hülyeség a fejébe, amúgy sincsenek tisztában a magyar vásárlók a jogaikkal.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
#21346560 #34752 üzenetére
Na nehogymá így legyen.Amenyi pénzt otthagytál a boltban annyit kötelessek visszaadni.Ha nem tudják javítani,vagy cserélni,akkor az összes pénz visszajár !!!😘 Vagy beszámíthatják egy másik termékbe az EREDETI vételárat.Jól néznénk ki ha vennék valamit beszarna 1 év múlva és a 70 ezresem helyett pl 50 et adnának vissza mert azóta annak lement az ára.
A te érveléseddel ha pl fordítva lenne,és az 50 ezres kártyám ára felmenne 70 re és beszarna akkor mivel most 70 akkor annyit adnának vissza.XD.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Mr.Franczy #34706 üzenetére
Értelmes asszony mindenhez kell,mert anélkűl csak szenvedés lesz.
-
Pécsi gyerek
addikt
Hú baz már azt hittem rossz topikban járok a kommenteket olvasva.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #34618 üzenetére
Igen nem mindegy mi van még a vga mellett.De gondolom egy ilyen táp mellett nem egy csúcskonfigot használ.Amúgy a milyen tápegységet vegyek topikban ez egy belépő táp az ajánlottak között.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #34616 üzenetére
Az hogy mit írnak a hivatalos oldalon az egy dolog.Mindig nagyobbat írnak mert gondolnak a nem minőségi tápot használókra
Nekem is van ilyen fsp tápom,nyugodtan használhatod vele.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Napsugár66 #34586 üzenetére
+1 a nitro ra
-
Pécsi gyerek
addikt
Válófélben vagyok.Elköltözésem után valamikor asszonny felvett egy hitelt.(100-120 ezret kb,és nem fizette) Pár hónapja kapom a közjegyzői felszólítást hogy mivel házastárs blablabla vagyok a felét kikell fizetnem.Nosza gyorsan ügyvéd írt egy ellentmondást,hogy nem ismerem el az összeget,és nem is tartom jogszerűnek a követelésüket stb. Ennyi.
Pár hét jött a levél hogy a cetelem vagy ki már nem foglalkozik a sztorival,rá plusz pár hétre meg jött a bíróságtól a levél hogy jogerőre emelkedett a végzés,ennyi volt,csá
Elmagyarázta nekem az ügyvéd.Ha most nekik 160 ezerért Pestről lekell küldeni az ügyvédet,akár többször is,nem biztos hogy nekiállnak .
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #33910 üzenetére
Így van.
A Telenor os sztorimnak is az lett a vége hogy adtak egy 120- ezres telót,mert már nem is javították az 50 ezres telóm.És kicsit jóvá akarták tenni azt a 3 hónap szopa..st amit műveltek velem.Mindenki kiállna azért ami megílleti jogilag,nem mernék a szutyok kereskedők szivatni az embereket.De tudjuk ez nem az az ország. -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Speed® #33905 üzenetére
Hát ez nagyon nem így van.
Nekem volt hasonló eset,a vadi új Chieftec tápom beszart,és vitte magával az alaplapot is.Edigitalos vétel volt,a tápot amikor leadtam,a jegyzőkönyvbe be lett írva hogy az alaplapom is vitte,és a kivizsgálás után kérem annak a káromnak a megtérítését is.Szervízből vissza sem került a táp,hibás volt.A pénzt visszakaptam.Az egész ügyet úgy kezelték mint ha ennyi volna.De nem
Beírtam a panasz könyvbe,ott leírtam hogy a javításra leadott tápomnál jeleztem hogy alaplap gyilkos volt.És a szervíz állapítsa meg hogy okozhatta e a táp.Erre szutyok banda edigital,eltüntette inkább a tápot hogy enyi volt.
Arra hivatkoztak hogy csak annyit tudnak hogy a táp rossz,de arról ők semmit nem tudnak hogy okozhatta e az alaplapom elmúllását.
Mint ha én nem is kértem volna ugye hogy ezt állapítsák meg.Különböző jogi fórumokon egyértelműen elmondták,hogy kötelességük lett volna megállapítani hogy okozhatta e a táp a galibát,és ha igen akkor a káromat megkellet volna tériteniük.Az edigitalnak,mert ugye én velük vagyok szerződésben.Ők meg rendezzék le a gyártóval.Ez így kellene legyen.Csak azért nemvittem békéltető testülethez a dolgot,mert egy régi 775- ös lapot nyírt ki (kb 4-5 ért vettem),plusz előtte pár hónappal ért véget a csatám a Telenor-al,akik voltak kedvessek nem megjavítattni a garanciális telóm,mert hogy szerintük nem volt már garanciás.De az volt,csak hogy elismerjék kellett egy kis jogászkodás.Szép ország,szép szolgáltatók.
Szóval 100 ezres tételnél én tuti utána mennék a dolgoknak.
U.i.:na azóta edigitalban sem vásárolok.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
arsfunr08y #33555 üzenetére
Dehogy gyenge az a táp,ne szivasd felebarátodat...
Simán elviszi azt az Rx 570- t.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #33430 üzenetére
Nekem az új driveral is összeomlik 1 napja
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
FatMonster #33161 üzenetére
Lazán
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
mihellers56 #33099 üzenetére
Általánosságban nem éri meg.Sokkal jobban jár az ember egy erősebb kártyával inkább.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
mihellers56 #33097 üzenetére
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
mihellers56 #33095 üzenetére
amd rx 570 old drivers googleba beírod
21.- ik század
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Televan74 #32851 üzenetére
Ha figyeltél volna,észre vehetted volna,hogy a beszélgetés elején mutattam linkben neki az itt ajnározott nitro +-t.Sőt elötte már modtam neki azt is hogy inkább a gigabyte ot vegye az említett 2 kártya közül.A végén meg leírtam a véleményem hogy én min gondolkoznák el.Talán ezt még megengeded
AMÚGY AMD RX 460- AT HASZNÁLOK NAGY MEGELÉGEDÉSSEL.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
SECTORnooB #32849 üzenetére
Igazából most van kínálat mindenféle szinten.(na meg áron
) Egyéni preferencia szerint lehet választani.
Én nem szeretem a 150-200 wattot fogyasztó kártyákat. -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
partyzan12 #32847 üzenetére
Ezt mondják a legjobbnak[link] Igaz ez több is mint 67.80 körül már lehet elgondolkodnék egy 1660- on.Sokkal kevesebbet fogyaszt,igaz mínusz 2 gb vram.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
partyzan12 #32844 üzenetére
Inkább a gigabyte.De mennyiért?Garancia?Bányásztak vele?Stb?
-
Pécsi gyerek
addikt
Írtam én hogy a bios cserére gondoltam
Nem csak arról van szó.Bios csere,kiszáradt paszta, ventilátor gondok stb.Ne csinalj úgy mint ha nem ezerféle panasz lenne a sok bányász káryára.Vatta új rx van 40 párezer ft-tól 3 év garival,nem szenvednék egy 10 ezresért ennyit az biztos. -
Pécsi gyerek
addikt
Elnézve itt a kínlódást a sok bányász Rx-el,a tököm venne bányász Rx-et ilyen alacsony új árak mellett.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #32134 üzenetére
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #32116 üzenetére
"A nem ártott volna írni",az csak egy figyelem felhívás,hogy ha normálissan érthetően kérdeztél volna akkor nem kellett volna felesleges köröket futni senkinek... talán a kakaskodás is elmaradhatott volna ha az elején belátod hogy elég birka módon tetted fel a kérdésed
Amúgy meg ezek után is segítettek,szóval no stressz...
-
Pécsi gyerek
addikt
Már 63 ért is van Rx 570 nitro 8 gb
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
zovifapp111 #31677 üzenetére
Az rx 460 al úgy tolom a Gta 5 öt meg a Tomb raidereket hogy 3-3,5 Gb között van a vram használat
Rx 570/580 ból biztos nem vennék 4 gb osat.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
zovifapp111 #31643 üzenetére
Gigabyte Rx 460- am van.Tökéletes az összeszerelése...
-
Pécsi gyerek
addikt
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Speed® #30428 üzenetére
"Neked, mint külső szemlélődő, semmi keresnivalód ebben a folyamatban "
Hát ez azért így baromságHa egy fórumban folyamat jönnek elő a hibák a bányászkártyákkal akkor mért is nem jegyezheti meg a halandó fórumozó hogy szerinte ez a helyzet gáz ami kialakult a bányászkártyákkal kapcsolatban?
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Lacccca87 #30419 üzenetére
Egyetértek abban hogy bányászkártyát nem vennék,nem dédelgették azokat úgy álltalában abban biztos vagyok.(már csak az emberi nemtörödömség miatt is...)Persze biztos vannak kivételek a bányászok között is.De a hülye vásárlókat nem tudod megvédeni saját maguktól,sokan elhiszik (mert elakarják hinni) hogy fillérekért kapnak nem bányász kártyát.Hát nem
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Vismajor01 #30201 üzenetére
Csatlakozom.
-
Pécsi gyerek
addikt
Ez a típus milyen?Van vele tapasztalat?[link]
Főleg a másik hasonló árú xfx 8 gb és msi 8 gb os hoz képest érdekelne hogy ez milyen.Köszönöm. -
Pécsi gyerek
addikt
Olvasom itt ram mizériát.Csak annyit tennék hozzá hogy nekem egy 4 gb os Rx 460 am van,ami jóval gyengébb az rx 570- nél pl,de van egy pár játék ahol fhd-n 3,5 gb ot simán használ.A játékok meg élvezhető sebességen mennek kb min. 35-40 fps.Szóval egy rx 570 es kártyát tuti nem vennék 4 gb osba.
Ha csak 5-6 gb ot pakol be a játék a memóriába akkor sem,mert ugye 6 gb os nincs szóval ez van kell a 8 as.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Dreamshake #29214 üzenetére
Alapesetben bármi nem rendeltetésszerűen működik akkor persze mehet gariba,azt nem tudom hogy javítás vagy csere lesz e.Ha tudod nélkülözni kb egy hónapig (általában minimum sajnos)akkor én vissza küldeném.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
juliensorel #29134 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest