- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
válasz
PsycHo88 #2331 üzenetére
1, Vedd ki a vga-t .
2, Indisd el a gépet boot után mehet a memtest az futhat 1 órát kb kell egy ramteszt .Ha így minden rendbe van akkor gylauld le a radeon driver és mehet fel utána ujra, majd a kártya bele.
Nekem win10 van 1 hónapja tettem fel ( eredeti) , és 460 mellett nincs semmi baja.
Viszont ha ilyen kép fogad akkor nem a vga a ludas ,hanem bármi más alap rendszerbeni dolog
.
ui, nem látom az általad mutatott doom hibát
, kép kéne
ui2: A bios indulásakor felpörögnek a ventik mert még nem fut a venti vezérlő, winfos alatt nem alapbol 0-n mennek. Minek menjen ha házba a vga még 35 fokos sincs O_o. -
MrDerekas
addikt
-
-
MK VII
veterán
válasz
PsycHo88 #2318 üzenetére
Olvasom, hogy windows 7-et telepítettél fel...
Elfelejthetnéd azt a rendszert... Lassan semmi nem fogja támogatni.
.net keretrendszered frissítsd, illetve tegyél fel több verziót. Visual C++-ot is frissítsd.. DirectX-et is frissítsd.. Windows 7-nél sok mindent frissíteni kell, hogy egy újabb játék elinduljon... -
MK VII
veterán
válasz
PsycHo88 #2314 üzenetére
Vulkan API-t itt tudod beállítani.
Ja meg olvasom a játéák topikjában, hogy egyáltalán nem akar indulni a játék neked.. Elég érdekes dolgokat produkál...
Én is rendszert raktam újra nemréág win10-zet és tegnap feldobtam a Doom-ot, de egyből indult szépen tegnap is meg most is. -
-
MrDerekas
addikt
válasz
PsycHo88 #2307 üzenetére
Az adatlapod megtévesztett.
Lehet driver bug, egyéb szoftveres beállítás hiba, kábel/csatlakozó hiba, végül kártyahiba. Elsőnek a vga kimeneteit próbálnám végig, majd átnézném a radeon szoftvert. Esetleg visszaállhatsz előző driver verzióra. Mondjuk nem tudom, hogy valami változtatás történt-e és utána jött a hiba, vagy egyszercsak dobott egy ilyet.
-
PuMbA
titán
válasz
PsycHo88 #1928 üzenetére
"Mivel keveset fogyaszt így 2 kártyánál is csak 140 W"
Az manapság elég sok, hiszen nem 2008-ban vagyunk. Egy Core i5 processzor eléldegél 65W-ból
Mindenesetre szerintem sincs az égvilágon semmi értelme az egésznek, mert a kapott sebességhez képest sokat fogyaszt, mikrolaggol, driver támogatás egy nagy nulla stb. stb. Egy darab VGA-val sokkal nagyobb sebességet és kevesebb fogyasztást lehet kihozni.
-
MK VII
veterán
válasz
PsycHo88 #1925 üzenetére
Igen olvastam, hogy kaptál egyet.
Mondjuk én támogatom, hogy kipróbáld a CF-t, mert egy időben én is ki akartam próbálni ezzel a kártyával.. Csak aztán másra kellett a pénz és közben le is beszéltem magam róla, mert számomra felesleges egy 460 teljesítményénél több... Alig játszok. Ha játszok akkor csak nagyon keveset.. Azért meg fölösleges két kártyát fenntartani.
(#1926) solfilo
Ajándékot nem adunk el.
Dehogynem. -
MK VII
veterán
válasz
PsycHo88 #1923 üzenetére
Bizony.. Nem kell hozzá CF híd. Az alaplapon keresztül működik a CF.
Egyébként egy időben én is gondolkodtam 460 CF-en, de totál hülyeség.. A kettő 460 árából bőven kijön egy 470 és az meg még mindig erősebb mint a kettő 460.
Bizonyos játékokban ahol jobban skálázódik a CF ott a 480 szintet is elérheti a 460 CF, de kevés ilyen játék van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest