- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
Effendi60 #37687 üzenetére
Itt találod: [link]
Alap biosvan mind a 2 állásban, ha átkapcsolod semmit nem fogsz észrevenni. Ha az egyikre viszont felpakolsz egy tuningolt biost, akkor erősebb lesz, de nem érdemes mert progival 2 kattintás.
A fekete szebb mint a piros, ezt leszámítva nem tudom van-e különbség.Talán a gyártó más...
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Effendi60 #35313 üzenetére
abban sem biztos.a gpu-k nincsenek válogatva,lehet jobb és rosszabb is.de ha irsz egy pontos tipust akkor meglehet tudni a külömbségeket.a piros az valami egyedi nyák lesz asus hütövel,mert tudtommal minden gyárto egyforma nyákot kapott ami fekete volt és az a referencia.ha piros és ref hütö van rajta akor az 99% hogy nem a sajátja lesz hanem valami mokolt tákolmány
-
hdekakas
senior tag
válasz
Effendi60 #35161 üzenetére
Legegyszerűbben, ha a Catalyst Control Centerben a Teljesítmény fül alatt kitolod 20%-ra a teljesítményvezérlőt és a GPU órajelen mondjuk 100-at emelsz, a memórián pedig 50-et. Ez utóbbit nem is nagyon érdemes, mert nincs nagyon hatása a dolgokra, de egy 50-et szinte biztos hogy tudsz tuningolni.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Effendi60 #35155 üzenetére
Milyen kártya? Sapphire-hez adják a Trixx-et, vagy le is tölthető. Azzal könnyen szabályozhatod. Eddig én is azzal csináltam.
Más: Lehet, hogy az én kártyám csak 1180-ig tuningolható? Azt 1250 fesszel viszi, felette már hiába állítok 1300-at is, akkor is szemcsés a kép. Csak furcsa hogy van aki 1800-ig is tuningol meg mit tudom én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest