- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM
őstag
válasz
belinho #36469 üzenetére
Szerintem vegyél vissza kicsit a grafikából, a CPU-t pedig küldd meg 4Ghz körülre legalább.
Az alap ULTRA beállításról a textúrákat vissza vettem 4096-ra, és a tömörítést engedélyeztem, gyönyörűen megy az új Wolfenstein. Amígy csak simán Ultra beállítás volt, nagyobb tereknél azért érezhetően leesett az FPS. Nem hiszem, hogy proci limitbe ütköznél, a gyenge GPU kihasználtság inkább a maximált FPS miatt van.A lenti képet az alábbi konfiggal lőttem:
i7-4770K@4,3Ghz
Asus R9280X@1100/1600
Catalyst 14.4 whql
VSync OFFValószínűleg frissítenem kéne az AB-t, mert nem méri az FPS-t, de érzetre folyamatosan a 60 megvan.
Szintén érzés alapján, ez azt is jelenti, hogy VSync OFF mellett az FPS 60-ra van maximalizálva, amit igen szerencsésnek tartok, és csodálkozom, hogy a mai napig milyen kevés motor/játék használja ezt az alap beállítást. (COD Ghosts-nál volt még ez alap.) Nincs felesleges hőtermelés, ahogy ez a csatolt képen is látszik, és sokkal simábban is fut a játék.Mielőtt valaki javasolná: VSync ON nálam szóba sem jöhet, mert az input lag érezhetően megnő minden játéknál, ha bekapcsolom, illetve ha mégis épp 60 fps alá esne kicsit, az már egyből 30/45... szóval használhatatlan szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged