- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nartell
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #55042 üzenetére
Ha mókolni van kedved akkor vegyél valami kevésbé megbízható hűtésűt (nekem pl. az XFX 7870 Tahiti volt ilyen) és keress rá hűtőt. Én 4-ért találtam Arctic passzív bordát amit egy 12 centis kék ledes házventivel hajtottam meg. Gyárilag hűtve 87 fok, új hűtésével 70.
-
Nartell
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #55042 üzenetére
ASUS DirectCU R9 270x 50 ezer, MSI Twin Frozr 270x 54 ezer. Ezekkel nem tudsz tévedni, még a Gigabyte Windforce-ot ajánlom, de ez a 3 legjobb gyári hűtésrendszer ma a piacon. Nekem windforce hűti a 280-ast és terhelve 50-55 fok, de a másik gépbe MSI Twin frozr 660GTX van és az sem nagyon megy 50 fölé.
-
Nartell
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #55039 üzenetére
Nem lesz baja de nem sokkal drágább az X-es verzió, inkább azt javasolnám ha már 2-3 évekre tervezel vele.
-
Nartell
csendes tag
válasz
chungee #55029 üzenetére
Ha 80-83 terhelés alatt komoly játéknál (tehát mondjuk az új CoD vagy hasonló vga zabáló cucc) akkor tedd össze a két kezed mert az XFX 7870 Tahiti a legrosszabbul viselkedő kártyák egyike. Én vettem rá Arctic passzív bordát 4-ért és tettem rá egy ezer ft-os kék ledes 12 centis házhűtőt, na azzal 73 fok 2 óra után maxon. De előtte 90-100 fokot ment és nem volt ritka h lekapcsolta a gépet 105 fok után...
Jó kártya az XFX de törődést igényel, szerintem a gyárban szartak a hűtésére.
-
Nartell
csendes tag
válasz
raubisoda #54910 üzenetére
Pasztázás megvolt ma, szétkaptam a gyári hűtést és kitakarítottam mindenestül, azóta Furmark 1080p tesztje 85-90 fokosra tolja fel de sógorom régi, rendes szellőzés nélküli házában simán menne 100 felé, nekem azért nem tolja szét, jó a házhűtésem. Köszi a tippeket, egyelőre alapos takarítás és minőségi paszta megoldotta, de a ház hűtés így is javasolt alá nagyon.
-
Nartell
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy XFX Radeon 7870 Tahiti LE magos kártyám (Ghz Edition). Megvan bő fél éve, eddig gond nélkül ment, tette a dolgát.
Aztán pár hete elkezdte azt játszani, hogy terhelés alatt (játék, miegymás) felment 100 fokig a kártya 2 ismétlem KETTŐ perc alatt és kikapcsolt a gép.
Driver verzióból kipróbáltam már párat, nem oldotta meg. A kártyát újrapasztáztam, a ventik épek és egészségesek látszólag, MSI afterburnerrel pedig feltoltam az amúgy szerintem gyárilag szarul is beállított ventiszabályozást, hogy 60 foktól már 100%-on pörögjön a venti, eredmény nincs.
Volt valakinek hasonló baja már? Ötlet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest