Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Gyakorlatilag ha azt nézed, hogy "sima" 7870-est veszel 63e-ért.

Jó, azért volt benne rizikó. Mi van ha hangos, mi van ha melegszik. Meg az volt a szar, hogy ezeken a teszteken kívül nem támaszkodhattál senkire, mert olyan ember nem volt a PH-en, akinek ilyen kártyája van.

Összefoglalva:
Tehát aki most akar 7870-est venni (és van 63e-re rá), no meg számít neki a hang, a melegedés, viszont esetleg nem akar tuningolni (ha van olyan rajtam kívül), akkor annak ez a kártya megfelelő választás.
-
janes1976
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Elég jónak tűnik így elsőre!
Egyébként 63e-ért sztem is az! 
Erről a hűtésről csak áradozni lehet. Néztem is a tesztekbe, hogy mindbe az volt, hogy milyen remek munkát végeztek a Sapphire mérnökei ennél a hűtésnél, hogy ez mennyire hatékony. Most én ezt meg tudom erősíteni.
Teszteknél szkeptikus az ember, mert egyik olyan, másik ilyen, de mikor ez megerősítést nyer, akkor nagyon boldog az ember. 
Döbbenetesen kis hangja van terhelés alatt. Csak néztem. Megnéztem hogy minden ok-e. Viccen kívül.
csucsbicep: köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként 63e-ért sztem is az!