- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
válasz
DroiDMester #3230 üzenetére
Tudom, csak a max 3d órajelekre ugrást furcsáltam, nálam a low-3d módból nem ugrik ki.
De mind1, most Chrome alatt vagyok, ez nélkülöz mindenféle fölösleges csicsát és GPU gyorsítást, így 2D módban van a kártya (kivéve persze ha van YT-s videó megnyitva).
-
Löncsi
őstag
válasz
DroiDMester #3217 üzenetére
Szóval 6870. netezés közbe (akár csak ha itt a fórumba görgeted az oldalt le-fel) azonnal felkapcsol 3D módba
Az durva... Firefox alatt kapcsol fel amúgy?
-
Löncsi
őstag
-
Löncsi
őstag
válasz
Inv1sus #3101 üzenetére
Egyszerű, ha elindítod a programot lesz egy "GPU3D" fül. Megnyitod, majd lesz egy "Error Check" mező, bepipálod és ON gombbal elindítod a tesztet. Futtasd 5-10 percig és ha nincs hiba, akkor stabil vagy.
Így néz ki ha hibázik a kártya:Fontos, hogy a teszt alatt ne csinálj semmit, mert ha nincs az ablak kijelölve akkor a teszt nem fut rendesen.
-
Löncsi
őstag
válasz
Inv1sus #3097 üzenetére
Kicsit bugos az Unigine... de ha hibázik a kártya, akkor piros/kék/zöld fényesen világító pöttyök jelentkeznek, ezt könnyen észreveszed.
De mondom, OCCT vagy GPUTool a legjobb, csak figyeld a hőmérsékletet, különösen OCCT-nél, erősen befűti a kártyákat, főleg nyáron.
Az ilyen "egyszer lefut a 3Dmark", semmit sem ér, nem látod a hibákat, nálam is alapvetően hiába volt 3D alatt stabil a VGA javarészt, 2D-ben iszonyat instabil volt. Bár ezt Geforce esetén tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged