- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Assasin_ #31881 üzenetére
A logout blogomban találsz leírást, hogy érdemes használni.
Szerintem kellően combos kártya gyári órajelen is, ha a +20% limited ráadod, csak akkor érdemes kicsit csökkenteni a feszültségén, hogy halkabb, hűvösebb legyen.(#31879) do3om: Szépen látszik a tesztedből, amit írtam korábban.
Oldalsó ventivel jól kiszellőzik a házad, nem rosszabb a hőfok, mint oldallap nélkül, de venti nélkül, oldallappal szépen látszik, mi történik, ha nem elég jó a szellőzés, és bennreked a meleg....
-
do3om
addikt
válasz
Assasin_ #31892 üzenetére
Nekem egyik karim sem volt, de a teszteket nézve nem fogsz észrevenni különbséget, ha húznál rajta talán de úgy sem hiszem. Szemmel meg érzésre e között a két kari között nehéz lesz megmondani. Legfeljebb néhány remekül optimalizált játékban ami valamelyik félnek annyira kedvez hogy észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest