Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Mustármag
üzenetére
Bővebben, mert el kellett indulnom melóba.
Rendszeresen szoktam tisztítani és újrakenni mikor kicsit melegebb. Aztán egyszer csak feltűnt hogy játékok alatt olyan meleg mint furmark közben szokott lenni. Van is erről egy kép a ropikban. Akkor újrakentem amivel nyertem is pár fokot. Aztán egy reggel közvetlen induláskor meg nem adott képet, de előző esten meg semmi jele nem volt hogy bármi gond lenne. -
Steve198310
őstag
válasz
Mustármag
üzenetére
Egy jó szellőzés kialskitása. Előbb nézze meg ha le veszi az oldalát mi lesz. Előre egy venti hátra aztán ennyi. Nekem 2 12cm es van elől 2 hátul. Szépen szellőzteti a kérót
Előtte azért meg kell nézni helyen van e a kártya hűtése nem lötyög. Nem fekszik e fel fekszik rendesen a gpu ra.
Aztán jöhet a paszta
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest