Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Mobil flották
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Tanácsot kértél, én aztán lesz.rom, hogy érted-e, miről beszéltem.

Miért lennének túlárazottak az nV kártyák? 970GTX 2x olyan gyors, mint a 270, és kapsz CUDA-t, PX-et (aminek hiánya AMD kártyákon kényszerű graf. kompromisszum), stabil drivereket kisebb fogyasztással, ráadásul sokkal jobb tuningolhatóságot.
belinho: De csodálkoztam volna, ha 1x képes lettél volna felfogni, amit olvastál.
De gyűjtöttél +1 hsz-t.
Nyilván eszedbe sem jutott, hogy frissebb driver van fent, és ezzel most működik, de még csak az sem, hogy legalább megkérdezd, mielőtt újfent szénné égetnéd magad ezzel a korlátolt agyműködéssel.

bajzal: Eszerint ismered az AB-t. A 2. kérdésre meg csak te tudsz válaszolni, ha tesztelted a kártyádat.
blu79: Roppant célszerű ám a VRM-ek hőmérsékletét is figyelni, vagy a RAM-okét, amire asszem ASUS-nál van lehetőség, mielőtt a langyi GPU-ra hagyatkozva tönkrevágjátok a kártyát.
Más: Tesztelgettem párat, és mit látok? A legfrissebb driver akár már 5%-kal is lassabb a 13.12-nél(legkisebb lassulás 1%).
Csak nem lassítják a régebbi kártyákat az újabb szériához (R) képest? 
-
bozont
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Annyival erősebb, hogy a "széthajtott" 270x hozza az alapórajeles (800/5000) 7950 szintjét. Viszont a legtöbb 7950 viszi az 1100/6000-et és úgy már inkább a 7970 közelében van. Abban az esetben megérné a 10k-t, ha jó a hűtése a kártyának és viszi legalább ezeket az órajeleket.
Én is elgondolkoztam egy 280-on, de inkább megvárom az új AMD kártyákat is és vagy azok közül veszek valamit, vagy egy GTX 970-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De gyűjtöttél +1 hsz-t.
Nyilván eszedbe sem jutott, hogy frissebb driver van fent, és ezzel most működik, de még csak az sem, hogy legalább megkérdezd, mielőtt újfent szénné égetnéd magad ezzel a korlátolt agyműködéssel.

Csak nem lassítják a régebbi kártyákat az újabb szériához (R) képest?