- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #52018 üzenetére
Tanácsot kértél, én aztán lesz.rom, hogy érted-e, miről beszéltem.
Miért lennének túlárazottak az nV kártyák? 970GTX 2x olyan gyors, mint a 270, és kapsz CUDA-t, PX-et (aminek hiánya AMD kártyákon kényszerű graf. kompromisszum), stabil drivereket kisebb fogyasztással, ráadásul sokkal jobb tuningolhatóságot.
belinho: De csodálkoztam volna, ha 1x képes lettél volna felfogni, amit olvastál.
De gyűjtöttél +1 hsz-t.
Nyilván eszedbe sem jutott, hogy frissebb driver van fent, és ezzel most működik, de még csak az sem, hogy legalább megkérdezd, mielőtt újfent szénné égetnéd magad ezzel a korlátolt agyműködéssel.
bajzal: Eszerint ismered az AB-t. A 2. kérdésre meg csak te tudsz válaszolni, ha tesztelted a kártyádat.
blu79: Roppant célszerű ám a VRM-ek hőmérsékletét is figyelni, vagy a RAM-okét, amire asszem ASUS-nál van lehetőség, mielőtt a langyi GPU-ra hagyatkozva tönkrevágjátok a kártyát.
Más: Tesztelgettem párat, és mit látok? A legfrissebb driver akár már 5%-kal is lassabb a 13.12-nél(legkisebb lassulás 1%).
Csak nem lassítják a régebbi kártyákat az újabb szériához (R) képest?
-
bozont
veterán
válasz
Steve198310 #52018 üzenetére
Annyival erősebb, hogy a "széthajtott" 270x hozza az alapórajeles (800/5000) 7950 szintjét. Viszont a legtöbb 7950 viszi az 1100/6000-et és úgy már inkább a 7970 közelében van. Abban az esetben megérné a 10k-t, ha jó a hűtése a kártyának és viszi legalább ezeket az órajeleket.
Én is elgondolkoztam egy 280-on, de inkább megvárom az új AMD kártyákat is és vagy azok közül veszek valamit, vagy egy GTX 970-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest