- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #52027 üzenetére
Mi lenne, ha egyszer ezzel a korlátolt agyműködéses marhasággal nem égetnéd tovább magad már megint.
Már megint a másikat nézed hülyének, miközben a saját házad táján kéne szétnézniTudtam, hogy ezt is megmagyarázod
Mi lenne, ha egyszer beismernéd, hogy már megint tévedtél, vagy ismét user error- volt, amit megint te okoztál
Milyen érdekes, hogy a múltkor telefostad a topikot, hogy nem működik a 4.0.0 stable(most meg igen), senki ne telepítse és nem a driver a hibás, mert az előző beta-val jó minden, szóval az új AB a rossz
Persze 10 ember mondta, hogy mindenkinél jó, de akkor is megmagyaráztad, hogy neked 7870XT van(nekem is), már akkor se esett le, hogy ha mindenkinél jó, akkor talán nálad nem stimmel valamiEzek szerint akkor mégiscsak jó volt az AB 4.0.0 stable, csak a driver volt a rossz?
De milyen érdekes, hogy ugyanez a hiba senki másnál nem jelentkezik, semelyik AB verzió és driver párosnál csak nálad!
De tudom, hogy ezt is megfogod magyarázni, meg én és mindenki más hülye, csak te tudod a tutit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest