- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pityu. #51923 üzenetére
Na, Sam 2-vel akartam játszani, hiba volt. Hogy én mindig megtalálom!
Elindítom a játékot, már az intro-nál fél p-enként 1 kép bevillanás. Sebaj, régi beállítások törölve, játék indul, szépen bemegyek a menübe, semmi gond. Ahogy alkalmazom a magas grafikai beállításokat, máris újra a bug!! Ahogy menti a beállításokat, odaragad a kép a betöltő csíkkal, szép kékben, se tovább.
Úgy fest, tényleg nem avultatnak semmit.
Kompatibilitási beállítások sem segítenek.
proci985: Gondolom, nem 580X chipsetes alaplapod van, és csak tréfából írtál mást az adatlapodra... Mintha kb. 50x említettem volna, hogy az alaplapi CF támogatás tűnt el.
sb: Eddig mindenkinek bejött Inteles lappal. Szerencsére nálam már nincs ilyen probléma. Vagy az AB miatt?
Amíg feltelepítettem, legalábbis nem jött elő, csak mindig elég hamar feltelepítem.
Én is gondolkodom, várjak-e 960-ra, de a 970 elég imponáló. XT árának duplája, teljesítménye szintén, kvázi megérné, csak egyelőre egyik játékomnak sem kell, én legalábbis elvagyok 30FPS-szel és full grafikával. Azért ez a BF4 FPS-visszaesés kicsit idegesítő játék közben, főleg, ha éppen célzás közben történik. Vagy tényleg Mantle fut kérdés nélkül, vagy valamit lqrtak DX-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest