- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom még mindég nem vagy képben!
belinkelsz majdnem 27.ért egy CPU -t amit én linkeltem i5-750+H55.giga lap majdnem ugyan ennyibe kerül és még alaplap se kell hozzá mivel azzal együtt kerül annyiba! és arról még nem is beszéltem hogy az a i5-750@4000.en oda-vissza-keresztbe alázza(bárhol bármiben) az A8-3870BE -det! no akkor miről is beszélünk?
70-80.e ret én a i5-3470+alaplap hozzá -ra értettem mivel az én 28.e res variációm ugyan azt a teljesítményt hozza közel 3ad áron!
********************************************************************************
csucsbicep : nemrég járt nálam egy i5-3470 és 3900.MHz et bírtam belőle kicsikarni de 24/7.be nem használható így, ami stabil az a 3800.MHz és bizony semmivel nem volt jobb mint a 4000.en járó i5-760 -am! pedig nem egy játékkal és programmal teszteltem! arról nem beszélve hogy 2X annyiba kerül és szinte semmivel nem jobb! Továbbra sem látom értelmét leváltani a 760.asom egy ugyan olyan gyors csak 2-3X annyiba kerülő fejlettebb platformra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Háztartási gépek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Steam Deck
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asustor NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest