Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Abu85 #50001 üzenetére

Ez a marketing. :P Tudom, hogy hivatalosan miből és hogyan áll össze egy driver. A gyakorlati tapasztalat viszont az, hogy a régebbi játékok elkezdenek bugzani, vagy éppen már el sem indulnak, ez pedig nyilvánvalóan cáfolja a marketinget. ;) Ha mégis igaz lenne, amit állítasz, azaz, hogy nem változnak a régebbi profilok (azok lehet, hogy nem, csak a driver "fut ki" alóluk), akkor egyértelműen szándékos az avultatás (és nyilván nem kerül annyiba, mint amennyit behoz az új hardverek eladása). Más logikai lehetőség nincs. :R

Másik téma: akinek már van egy ideje AMD kártyája, az szerintem pontosan tisztában van azzal, mennyi galibát okozhat (persze nem feltétlenül okoz), ha bármi fennmarad valamelyik meghajtóból. Az meg, hogy a csak frissített driverekkel idővel az elméleti javuláshoz képest egyre lassulnak az alkalmazások, rég közismert tény, könnyen kimutatható, ha fél év frissítgetés után pucolunk, és tisztán teszünk fel friss meghajtót. Szerencsére egymás mellett nV és AMD (de még Intel is) megfér, csak fölöslegesen lassítják a gépet. nVidiát bármikor fenntartás nélkül frissítek v. avultatok, AMD-t hosszú évek tapasztalata okán mindig tisztán telepítek.

belinho: Nem erre értettem (szerintem te is tudod, csak félremagyarázod, nem először), összehasonlításod egyébként megállja a helyét, tehát egy AMD driver semmiképpen nem fog működni egy kvarcjátékon. De ha van egy PC-d, amelyen elméletileg egy adott szoftvernek futnia kellene, akkor azon fusson már az a rohadt szoftver, ne akadályozzák meg ezt azért, hogy újabb hardvert, vagy éppen OS-t vegyél. Gondolom, most már világosabb, miről beszélek.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák