Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

belinho senior tag válasz  katt777

üzenetére katt777

üzenetéreMár megint elbeszélünk egymás mellett, de szerintem te érted félre a dolgot megint. "De ha van egy PC-d, amelyen elméletileg egy adott szoftvernek futnia kellene, akkor azon fusson már az a rohadt szoftver, ne akadályozzák meg ezt azért, hogy újabb hardvert, vagy éppen OS-t vegyél. " Ha futnia kell rajta, akkor fut is. Ha a játék DirectX 11-es, akkor nyílván kell hozzá a Windows 7, mert az XP nem támogatja csak a DX9-et, és nyílván DX11-es kártya is kell hozzá, mert a DX9-es kártya nem támogatja a DX 11-es effekteket, ilyen egyszerű ez. 
 Ezért jó, amikor egy program fut DX9 és DX11 módban, lásd Far Cry 3, csak ez ritka.Elméletileg a régi játékoknak is futnia kell, de sok esetben nem csak a driver a hibás, hanem már maga a játék kódjában van a hiba, amivel az AMD nem tud mit kezdeni, mert a gyártó és a fejlesztő gárda sincs már meg és hasonló okok. 
 Volt nem egyszer is nálam, mikor retrózni akartam, aztán a játék indításkor vagy telepítéskor kiírta nincs elegendő Vram az 1GB-os kártyán, holott a játék csak 128Mb-ot kér, meg nem megfelelő op rendszer és hasonlók, de vegyesen volt NV és AMD kártya esetén is.
 Ha meg ennyire szereted a régi játékokat, akkor be kell szerezni egy konzol-t, és az adott játékot, vagy készleten kell tartani egy régebbi masinát XP-vel.
- 

Abu85 HÁZIGAZDA válasz  katt777

üzenetére katt777

üzenetéreKérlek mesélj. Vetítsük le a D3D driverre.  Semekkora galibát nem okoz. Nekem három éve ottmaradnak, ráadásul az én gépemben van NV és AMD is. Tényleg csak arra kell ügyelni, hogy elfogadjuk, hogy azok a rendszerprogramozók, akik ezeket írják okosabbak, és ha már ezt beláttuk, akkor el kell olvasni, hogy őt hogyan javasolják a frissítést. A lassulásokat kimutatta már egy független tesztoldal? Csak úgy kérdem, én pont gyorsulásokat tapasztalok időről-időre, de hátha valakinek volt már szerencséje lassuláshoz is és ezt megosztotta egy komplett cikkben. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest