Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
Ilyen problémákkal én mindösszesen az első hetekben találkoztam és azokról az esetekről is kiderült, hogy júzer hibái voltak. A Windows 8.1 számomra, aki nem ajtóstul ront be a házban egy nagyszerű rendszer, mint a Windows 7 is amilyen volt. A start menü hiányán nehézkes volt átlépni, de mára már még hatékonyabban dolgozok nélküle a gépen. Egész egyszerűen elkezdtem felfedezni a billentyűzetet és 2 gomb megnyomásával oda tudok kerülni, ahova eddig 5-6 egérkattintással a start menün keresztül. "Hibák" persze vannak, de ezek engem egyszerűen nem érintenek, hiszem a Microsoft nem erőlteti rá az emberekre a metro felület használatát már a 8.1-ben. A Windows 8.1 jött, látott és győzött. A Microsoft jött, elvakult és vesztett. Az a fejetlenség ami az elmúlt években jelen van a cégnél idővel tönkre fogja tenni őket...
-
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Akkor ugorjunk szintet.
Én sem értem, mi a gond a 8 -assal: egy csomó üzemel családon belül, ismerősöknél. Az új laptopokkal érkező, mindenféle szeméttel teleaggatott példányokat leszámítva egynél sem tapasztalom ezt a fantasztikus megbízhatatlanságot, állandó fagyásokat. Épp ellenkezőleg, gond velük egy szál se. Akár netezésre, akár munkára, akár játékra használják, teszi a dolgát mindegyik.A driverekkel annyira hadilábon áll, hogy nem egy ismerősnél még a Vista -hoz készült drivert pakoltam fel, de előfordult az is, hogy régi laptopnál a hálózati vezérlő még a jó öreg XP -hez készült, és megy a 8 -assal ennek ellenére.
Szóval igen, ilyen egy ócska, sz*r, megbízhatatlan, mindenkinél fagyó, inkompatibilis, drivereket megválogató OS. Alkalomadtán értesíthetnéd a gépeinket erről a tényről, hogy el ne felejtsék az általad említett dolgokat időnként produkálni, mivel maguktól úgy tűnik képtelenek erre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest