Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Hát igen én is egy Shapphire kártyát akartam volna venni mégpedig egy R9 280X TOXIC 3 GB-os kis aranyost csak sehol nem lehetett kapni mikor nekem pénzem volt. És jó magyarhoz híven várni nem szeretek és ez lett. Viszont most már lehet kapni és azon agyalok, hogy ezt 3 naposan eladom és rendelek egy olyak kis bébikét.
R3laX
Látod a tapasztalat és a nyomkodás mikre képes? Még a gépet is itt hagyom ha a kedvenc p betűs dologról van szó. ennek tuti r9 280X TOXIC lessz a vége. Az mire elég?
Lessz FPS különbség vagy az is stabil 75?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Látod a tapasztalat és a nyomkodás mikre képes? Még a gépet is itt hagyom ha a kedvenc p betűs dologról van szó. ennek tuti r9 280X TOXIC lessz a vége. Az mire elég?
Lessz FPS különbség vagy az is stabil 75?