Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Igen-igen
Néztem az oldalt, köszönet érte, sajnos "rengeteg" van felsorolva...2-3 ember megnézte a saját kb össz 8játékán..és ezt leírták egymásnak h szerintük melyikbe mükszik
Persze tudom h a cf nem arról szól..vagy fog szólni h beteszem majd a 2. kártyát és 2x annyival hasít és én leszek a köv. nobeldíjas..., de a vége úgyis az lesz h annyira sjátbőrőn tapasztalnám, párhét és szerzek még 1 kártyát
Újat nemakarok venni, és ez még a 69xx karik elötti időkból származó nagy-nagy vágyam, hát hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néztem az oldalt, köszönet érte, sajnos "rengeteg" van felsorolva...2-3 ember megnézte a saját kb össz 8játékán..és ezt leírták egymásnak h szerintük melyikbe mükszik