Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Apple Watch
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
mikka07
üzenetére
Komolyan mondom minnyá megőrülök
Szó se vót proci tuningról, sőt semilyen tuningról. Csak fesz akart csökkenteni. De jól sejtettem, hogy összekeveri a procit a GPU-val.Amúgy meg csak megint kötöszködni tudnék mert mi az, hogy nem gyári hűtő
A Sapíííír hűtője nem gyárba készűt
vagy mi és szerintem neki nem is ref hűtője van hanem egy kimondottan halk és hatékony megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Inno3D GTX 1060 Twin X2 3GB GDDR5 videokártya,2xDVI,DP,HDMI,hibátlanul működik
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- Msi Geforce RTX Gaming X Trio
Üzleti előfizetők hirdetései
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S25+ / 12/256GB / Kártyafüggetlen / Gyári Garancia 2028.07.11-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szó se vót proci tuningról, sőt semilyen tuningról. Csak fesz akart csökkenteni. De jól sejtettem, hogy összekeveri a procit a GPU-val.
A Sapíííír hűtője nem gyárba készűt
vagy mi és szerintem neki nem is ref hűtője van hanem egy kimondottan halk és hatékony megoldás.