Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem tudom, lehet, az enyémnek volt valami baja, de nálam ha nem tekert a venti legalább 1800-2000rpm-el (ilyesmire emlékszem, de lehet kevesebb volt, de úgy próbáltam belőni, hogy még épp ne legyen hangosabb a gépem alapzajától), akkor tuning nélkül is egy idő után fagyott a kari, míg a gyári vezérlésen, ami jócskán gyorsabban pörgette a mókuskereket, nem fagyott. A monitorozható hőfokok mindkét esetben bőven jók voltak, de valami mégis eldobta magát, ha lejjebb vettem a fordulatot.
Ezzel ellentétben a Sapphire 7870 XT alulfeszelve akár ilyen 1600-1700rpm-en is csendesebben is stabil maradt, miközben gyorsabb is volt és többet is fogyasztott, a Powercolor 7950-em szintén. Emiatt nem voltam én megelégedve a TF3-al. Persze, 100% hogy sokkal rosszabb hűtések is vannak nála (persze, helikopter effekt nélkül értve), de ahhoz képest, hogy egy ezressel volt csak drágább akkor a Sapphire 7870XT, elég nagy csalódás volt utólag az MSI....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest