Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Milka 78 #33827 üzenetére

Aszinkron órajelről én is hallottam rosszakat (Bár a 7950/7970OC CF-em elég szépen is tudott együtt működni, igaz, volt olyan cím, ahol nem nyűgözött le. Az egyik mindig 100%-on ment, a másik meg a teljesítményének megfelelően 88-90%-on, de ahol nem volt elég a procim, ott akisebb %-ok mellett is maradt az arány.) de az "aszinkron fesz" nem okozhatna gondokat. Nálam amúgy is aszinkron kellett rakni a karikat, mert gyárilag nekem hangos a 7950, így annak manuális ventiprofilt kellett belőni, mivel nagyon sokkal jobban melegedett a felső slotban CF-ben, mint solo-ban. :)

(#33830) katt777: Ha ennyire sok minden nem működik nálad, az lehet egy már halódó windóz tünete, más ötletem nincs, nem tudom, mi romolhatott el. A HWiNFO kiiratás:[link]
    Nekem is 64bites win, és 64bites HWiNFO, és megy. :)

Én driverben anno a 13.1-el teszteltem sokat, rövid ideig volt 13.4, és most 13.6beta2 van, mindegyikben ment a PL, bár az unofficialt csak a 13.1-ben próbáltam. Azt nem hiszem, hogy a karid BIOS-ának ehhez bármi köze lenne.

GPU-Z-ben szoktál látni mindenféle órajeleket, mondjuk 500Mhz-től a beállítottig? Úgyértem össze-vissza ugrálni, tetszőleges értékek között -20%-0% powerrel? Ha igen, jól működik, de ha csak az 500-925-beállított órajel között vált a magórajel, akkor bizonyosan nem mér jól. (Az üresjárati órajeleket nem számolva.)

Egyszer nálam is meghülyült pontosan így az Afterburner, ahogy leírod (igaz, nekem nem Unoff. módban, csak simán), de sikerült valahogy megcsinálni, de sajnos nem emlékszem hogyan. :( De azt hiszem, újrahúztam a drivert is meg az AB-t is, és újra beállítottam mindent, és utána jó lett.

Új hozzászólás Aktív témák