Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én mindig nem láttam semmiféle problémát, bármelyik játékomat próbáltam is, pedig van egy pár, ráadásul anno Intel + nV konfigon hasonlóképp vígan elvoltam vele.
Amúgy sem erőltetem, nem ezért járok ide, csak azt jeleztem (amiből aztán egymás melletti elbeszélés lett), hogy milyen előnyei vannak (mivel nem sok hátrányával találkoztam). Ha megtalálom valahol, hogyan módosítható a CCC profil, még az a kevés sem lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amúgy sem erőltetem, nem ezért járok ide, csak azt jeleztem (amiből aztán egymás melletti elbeszélés lett), hogy milyen előnyei vannak (mivel nem sok hátrányával találkoztam). Ha megtalálom valahol, hogyan módosítható a CCC profil, még az a kevés sem lesz.