- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

katt777 félisten válasz  Repsol600

üzenetére Repsol600

üzenetéreAkkor vsz. más VGA-gyilok játékokban is. Mondjuk azon csodálkozom, hogy a 2GB RAM kevés. proci985: C2-ről is ilyen rosszakat olvastam, aztán az 560 simán vitte szinte csak az árnyékokat butítva. gyuszaa: HD79xx topic + itt. Amúgy pont az élsimítás az, amelyet nem kapcsolok le, mert nagyon bántják a szemeimet a recés élek. Oblivion toőicbanban is kapásból kiszúrtam a nem maxra felülvezérelt képeket... HSM: Legendásan rossz a kompromisszumkészségem.  Ezért nem tudok már 1 éve Oblivionozni. Ezért nem tudok már 1 éve Oblivionozni. Az a véleményem, hogy azért veszek egy (akármilyen) drága VGA-t, hogy ki is használjam azt. Az a véleményem, hogy azért veszek egy (akármilyen) drága VGA-t, hogy ki is használjam azt.darky@: Sajnos 4X alá semmilyen élsimítást nem vagyok képes levenni.  Hoorus: 60-70% + teljesítmény nem megfelelő +100% árért. Amúgy 100% telj. + is kihozható CF-ből csodálkozom, hogy nálad nincs meg. Talán nem volt elég magas a grafikai részletesség? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezért nem tudok már 1 éve Oblivionozni.
 Ezért nem tudok már 1 éve Oblivionozni.  Az a véleményem, hogy azért veszek egy (akármilyen) drága VGA-t, hogy ki is használjam azt.
 Az a véleményem, hogy azért veszek egy (akármilyen) drága VGA-t, hogy ki is használjam azt.