- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #28199 üzenetére
Igen, inaktívak közül vettem az árát, mert pár napja elfogyott.
Most beszélhetünk megint arról, hogy használt 7950, de most új kártyákról beszéltünk... Ott meg inkább egy Sapphire 7870 XT, mint más jobbféle pitcairnosok... (Kivéve többmonitorhoz, arra nem ideális a Tahiti csip fogyasztása).
Olcsóbb 7870-et meg alapból nem vennék, szerintem azok legalább annyira megsülnének nálad, mint a powercolor tahiti-le, ha azonos sebességre húznád őket...(#28200) aleister: A Tahiti-LE 7870 XT BS mentes, mert nem Pitcairn csip.
-
aleister
veterán
válasz
lowzor #28199 üzenetére
Engem pár napja pont a Sapphire-től óvtak a BS miatt. Mondjuk olvastam, hogy ez csak a korábbi modellekre volt igaz.
Feltételezem a jobb hűtés miatt döntenél így. Nem tudom mennyire követed a topicot, de én is paráztam ettől. Pár nap nyúzás után azt mondanám, hogy túl van misztifikálva a dolog. Ráadásul még csak most állok majd neki az alulfeszelésnek, így biztos lesz ez még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest