Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxxboy
tag
válasz
kovsol
üzenetére
Nekem volt 1 db "Három pöttyös" Sapphire Dual-X-es 7850 OC-m, na azt lehetett húzni rendesen. Aztán vettem 2 db egyforma újabb kiadású Sapphire 7850 OC 2GB Dual-X-et, amik már csak az 1000/1350-et vitték stabilan.
De szerintem a leg-leg anti-tuningabb 7870 címét el tudnám nyerni a mostani 2 db Sapphire 7870 Dual-X GHz Edition-jaimmal, ugyanis ezek csak a 1075/1275MHz-et viszik stabilan...
felette már fagyás, illetve memória hibák...
Mondjuk a 2 vga VDDC-je sem egyforma, pedig egymás után jöttek le a szalagról... Mégis az egyik 1,169Voltos, a másik meg 1,219Voltos... Nem tudom melyik lehet a gyengébb, nem néztem külön-külön őket. Hát ez van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De szerintem a leg-leg anti-tuningabb 7870 címét el tudnám nyerni a mostani 2 db Sapphire 7870 Dual-X GHz Edition-jaimmal, ugyanis ezek csak a 1075/1275MHz-et viszik stabilan...
felette már fagyás, illetve memória hibák...
Mondjuk a 2 vga VDDC-je sem egyforma, pedig egymás után jöttek le a szalagról... Mégis az egyik 1,169Voltos, a másik meg 1,219Voltos... Nem tudom melyik lehet a gyengébb, nem néztem külön-külön őket. Hát ez van.