- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
kockaharcos #2290 üzenetére
Szóval, mi is az amit nem értesz? - csak azt, hogy miért nem írod le egyszerűen és érthetőn azt amire gondolsz? Nem vagyok gondolatolvasó, de ha ezt az első kommentedben így leírod, nem kérdezem meg mire is próbálsz utalni (áttételesen).
-
Vigneau
félisten
válasz
kockaharcos #2290 üzenetére
Még jó, hogy én is Fraps-ot használok mindig. Kéznél volt a GTA IV bugos utolsó küldetésénél is. Viszont az SLi és a CF skálázódásáról is tudjuk, hogy sokszor nagyon nem az igazi. No, ezért sem használok én kétkártyás rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ASUS ROG Ally
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Formula-1
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő