Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau #2271 üzenetére
Ezt nem tudom pontosan, de lehetséges.
Joker94:ezt nagyon nem szeretem... most akkor mi van? Mert ez vagy a tányér görbe, vagy a leves nem egyenes tipikus esete. De az tuti, hogy a te 7850-ed nem jobb mint a GTX680 SLi.
Csucsbicep: ezt konkrétan még nem, de hasonlót igen. Mondjuk valami olyasmit is láttam valahol, hogy 3x több textúrát használ a PC verzió, mint a konzolos változat. Ezt látszik alátámasztani a ~28GB-os telepítő helyfoglalása is. Ahhoz meg kell ám VGA, ha vki teljes pompájában szeretné látni, legalább FullHD felbontásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest