Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
kockaharcos #2290 üzenetére
Még jó, hogy én is Fraps-ot használok mindig. Kéznél volt a GTA IV bugos utolsó küldetésénél is. Viszont az SLi és a CF skálázódásáról is tudjuk, hogy sokszor nagyon nem az igazi. No, ezért sem használok én kétkártyás rendszert.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vistaboy #1446 üzenetére
A Sapphire mindig is helyes, passzentos dobozokat szokott csinálni, ha az adott széria kicsontozott verziójáról van szó - azaz semmi sallangot nem mellékelnek (nuku CF híd, játék, stb.). Nekem is volt pár anno, mint pl. a HD 4770-esem. No, annak tündéri csip-csup doboza volt.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
akela91 #1213 üzenetére
Tudom, tudom, hogy nv optimalizált a játék, de ha tényleg messze jobb a helyzet, mint a HD 6870-nél (még a GTX 460-amon is jobban futott a játék hozzá képest), akkor megéri erre hajlanom. Tetszik a benne rejlő tuning lehetősége és a hűssége - csak nehogy úgy járjak, mint anno az X800Pro/GTO2-mmel...
-
Vigneau
félisten
Végigfutva a postokat, egyben találtam némi infót csupán. HD 7850 tulajok, mik a tapasztalatok GTA 4-ben? Mikrolag, futásteljesítmény hogyan alakul?
-
Vigneau
félisten
válasz
akela91 #1160 üzenetére
Ismerem jól, anno a GTX 580 Matrix-nál jelent meg. Használtam is az ASUS HD 6870-hez, de még az 1.1.2.3 nem volt még kiforrott, nem fogadta el a feszültség beállítást, folyamatosan alapra állt. Ott így maradt a SmartDoctor, ami azért elég halál. Ami meg a Sapphire HD 5850-et illeti, annál meg fix volt a feszültség, semmi sem kezelte le, még a TrixX sem. Ezért is kérdezem, nem akarok ismét hasonló fiaskót...
Kvg:
Mi ez a megkülönböztetés az OC és a nem OC BIOS-os VGA-k lekezelésében? Esetleg PCB és VRM differencia is akad? -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Az Afterburner támogatja a Sapphire HD 7850-esek VRM-jét? Lehet vele feszültséget szabályozni vagy inaktív?
Vigi
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Van valami infó, hogy léteznek-e dual-DVI-s HD 7850-ek? Egyelőre én még nem láttam egyről sem képet, csak az alap 1 DVI / 1 HDMI verziókat.
Vigi
Def26:
Ajaj, de legalább hamar kijött a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged