Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kovsol
üzenetére
Szerintem ezt kár tesztelni, mert elég egyértelmű a helyzet, idézek a Behardware cikkéből [link]: "During pre-production of the Radeon HD 7870 and probably on the first lots, AMD noted a little reliability issue on some cards, less than 1% of them according to the company. The GPU electrical signal could at times, depending on the environment, be rather noisy on these samples, resulting in a crash."
Tehát, mivel a kari tápellátásának utolsó, zajszűrő része a "gyenge pont" így szinte biztos, hogy a kevésbé zajos 12V-ot adó tápokkal kevésbé van gond, mint a zajos, zavaros, kevésbé tiszta feszt adó társakkal.
Itt egy teszt, ahol láthatsz ilyen zajmérős tesztet: [link] És akkor még nem is beszéltünk arról a paraméterről, hogy mennyire stabil a 12V mondjuk egy erőteljesebb terhelésváltás alkalmával...
-
Arkennys
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Nem rossz ötlet ez, eléggé többet tudna mindenki, ha összejönne a dolog. Szerencsére kívülállóként figyelem csak, de engem is érdekelne már. Csúnyán kiszúrtak magukkal a sapphire-nál...ami bevételt szereztek pluszban a gondatlansággal, annak többszörösét elvesztik az emiatti bizalmatlanságból. Mióta ez van, mindenki másféle kártyát vesz inkább. Meg is értem, én se vennék most sapphire-t, ha most vennék kártyát. Mázli, mert most ami van ahelyett majdnem az lett. Élhetnék itt rettegésben

Új hozzászólás Aktív témák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő