- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunesz94
csendes tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ha valaki tudja miért van kérem segítsen! :Szét kellet szednem a gépemet addig semmi baja nem volt, viszont miután össze tettem nem ad képet és a videókártyám iszonyatosan kreppeg ha állítva van a gépház. Ha valaki tudja miért csinálja?
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Persze értem én, de az új - főleg ha jó - mindig "indokolatlanul" drága, amit csak az vesz meg akinek nem számít az ár, és/vagy nem tudja mi mennyit ér és akár "erőn felül" is bevállalja. Ezért (is) lenne jó már az NV új, válasz kártyája, mert ha az jó lesz akkor az az árak gyorsabb csökkenését is elősegítheti, plusz van még egy alternatíva a választáshoz. A piaci verseny a felhasználóknak jó, és ez az ami most még nincs.
akela91: fenéket, abból már rég kinőttem. A jelenlegi 6870-nel nem kell elkapkodnom, és amúgy sem vagyok hardcore gamer, szóval majd ha a teljesítmény mellé - nekem is - megfelelő ár páros, akkor lehet szó cseréről, nem hamarabb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest