- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #7457 üzenetére
Állítólag a cf még problémás a 12.11-el
-
Malibutomi
nagyúr
Inkább a procit zabálja a GTA.
Nem hiszem hogy szándékosan hagyták meg nagyon gépigényesnek, igénytelen konzolport, azért. Én is imádom amúgy, de igazán optimalizálhatták volna.
Megfelelő beállításokkal egyébként azért elfut rendesen. Ezt Phenom 955-ön csináltam 6870-el, és még az ENB mod is fent van: [link] -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7369 üzenetére
Azt irtam neked hogy bug volt.
Nekem is csinálta ráadásul benchek alatt, amik tuti kitapossák ami benne van. Csak rosszul írta ki.Szerk.: Adtam ma még egy esélyt a 12.11b-nek, de miután a Dishonored már a menűben BSOD, ment vissza a 12.8.
Kivárom mostmár a véglegest azt hiszem. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #7245 üzenetére
Felraknám, de nem akarok megint kékhalálokat. Megvárom amig Miresz kipróbálja
-
Malibutomi
nagyúr
Amúgy a fesz változásra. Nekem feltünt hogy mintha jobban melegedne egy pár fokkal a kártya, de azt hittem képzelődöm. De az overclock.net-en is irják, hogy többet fogyasztanak most a kártyák. Lehet emiatt borult meg a procim, és kell neki egy kicsit több kakaó, mert a GPU jobban megszívja a tápot.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #7189 üzenetére
Mondjuk az egész abból indult, hogy nekem a combined csökkent. Úgy hogy a physics ugyanannyi mint volt, a gpu meg ugye felfelé ment az új driver miatt. Szóval valami anomália van.
Miresz
Nyomass már egy tesztetlégyszíves ha lesz időd, kiderülne, hogy csak nálam van gáz, vagy az FX/AMD prociknak csökkent a combined score -
Malibutomi
nagyúr
Mondok durvát: a 6870 alap és a 7870 alap tesztem között 78% van így az új driverrel.
Az is kemény, hogy gyakorlatilag minden 7xxx kártya most alapon hozza szinte azt amit eddig max OC-vel.Szerk.: tesztegettem, és tuning vs alap 1fps különbség van a combined tesztben, és az is kevesebb mint a régi driverrel alapon (ahol amúgy OC-ra 4 fps-el ment fel). Nem csodálkoznék ha emiatt vonták volna vissza, mert ez igy AMD procisoknál öngól ugye.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #7136 üzenetére
Mellélőttél, mert én arra irtam, hogy az előző driverhez képest neked nőtt, nekem meg csökkent.
6300-ról lement 5700-ra a combined valamiért.
Mondjuk nem izgat, mert az fps látványosan nőtt, és a játékokban ez a lényeg. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #6925 üzenetére
4GHz-en semmi gond, ha felrakom 1,4V és 4,4-4,5GHz-re akkor már kevés sztem, egyből el is kezd zugni a táp ventije erősen.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #6918 üzenetére
Azt hiszem a tápom kezd szűk lenni kicsit, ha felhúzom a procit, akkor a tesztek elkezdenek röcögni, Furcsa.
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #6876 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
Hehe tisztára mintha a 6xxx széri a topicját olvasnám anno. Ugyanez ment 6850 vs 6870 témában.
Amúgy szerintem alkalmazásfüggő is a különbség, vettem a fáradtságot, és visszakerestem eredményeket:Itt van DroiDMester 1200/1500-as heaven mérése:
[#2884]3dmark11 szintén DroiDMester-től nyúlva:
[#1896]Persze az igazi az lenne, hogy ugyanazzal a driverrel és hasonló procival nyomatni teszteket.
-
Malibutomi
nagyúr
Na úgy fest 1187mV-on stabil az 1200. Játékok alatt igy 52-55 fok körül mozog, ez marad a napi beállítás.
1300mV-al meg 1330MHz GPU frekiig jutottam ez a vége -
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #6349 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
Ne ez lesz az igazán várós, ez azt hiszem megizzasztja majd a gépet...ha elkészül.
Aki régebbi motoros, és a Wing Commander és Chris Roberts mond valamit, az nézze meg mindenképp!!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #6017 üzenetére
Igen ez a tessellation OFF eredménye.
-
Malibutomi
nagyúr
Na futtattam én is egy 3dmark 11-et: [link]
-
Malibutomi
nagyúr
Sracok a 7870-ek milyen feszen mennek alapon?
-
Malibutomi
nagyúr
Sracok a 7870-ek milyen feszen mennek alapon?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #3217 üzenetére
Bongeszoben hardveres gyoesitas kikapcs, es maris nem kapcsol fel 3d orajelre. Nekem is ugy van, mert zavart, hogy kapcsolgatja. Nem hianyzik egyaltalan.
-
Malibutomi
nagyúr
Persze ki lehet fogni jó vételeket, én tavaly nyár végén usa-ból vettem a 6870-et, olyan 35K-ra jött ki, akkor itthon jó 20-25K-val több volt. (MSI 6870 Hawk)
Azt mondom azt az összeget még bekockáztattam, de a dupláját már nem biztos hogy merem egy kinti vásárlásnál.
Max ha megint nagyon jó ajánlatot kapok! -
Malibutomi
nagyúr
Mit gondoltok ősz körülre beállnak normálisan az árak, vagy arányaikban maradnak, csak mindegyik csökken egy kicsit?
Konkrétan arra gondolok, hogy a 7870-eket nézegettem, de jelen állás szerint nem éri meg olyat venni. A 7850-nél majd 20.000-el drágább, a 7950-től viszont csak 7-8.000-el kevesebb.
Szóval jelen állás szerint a 7850/7950 a jó vételek, A 7850 jó áron van, de arra nem váltanék 6870-ről, a többi meg még kicsit húzós. Ja meg a 7950-től meg táp miatt félek kicsit hogy elbírná-e az 500-as CTG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GTX 1660 6gb Super /1660/1650s/1060 Videókártyák Jótállással!
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest