- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #185 üzenetére
Kérdezted? Mármint, hogy mennyiért tudna beszerezni 7850-et.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #183 üzenetére
Tessék. Nem tudom kinek mi drága de én még jó ideig nem gondolkozok ilyenen.
És persze a teljesítmény és az ár akkor lesz pontosan értékelhető, ha piacon van az NV-s versenytárs is.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #181 üzenetére
Csak bolti, számlás ár érdekel?
-
Hanok
senior tag
válasz
csucsbicep #178 üzenetére
Nagykerekbe változatlan a helyzet, csak az MSI-t látom még mindíg, addig a kisker is elég reménytelen ameddig ekkora pangás van..
-
balu077
tag
válasz
csucsbicep #178 üzenetére
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #167 üzenetére
Hanok: Legalább 1 hete kint van, én is megemlítettem már
Aztán lehet, hogy csak marketingfogásra tették ki. Csomóan rátaláltak erre az oldalra, aztán holnap meg átírja az árat... -
Hanok
senior tag
válasz
csucsbicep #164 üzenetére
Fentebb már írtam Én is ezzel kapcsolatban..
-
Yany
addikt
válasz
csucsbicep #160 üzenetére
Valószínűleg másképp kalibrálták a fordulatszámokat. Mindenesetre az Asus hűtésében csalódtam, a Sapphire-ra meg volt egy konkrét tesztoldal, ahol jelezték, hogy hiába mutat picit többet a hangerő-grafikon, mint pl. az MSI-é (vagy vmelyik másik, nem emlékszem pontosan), de sokkal kellemesebb hangszínben suhogott, míg a másiknak morgó hangja volt. Pont ezt éltem meg a Giga hűtőjével is eddig, ha hangja is volt, sima szélzaj volt, nem úgy, mint az Asus 3 slotos monstrumának (az az interferáló, hullámzó hangerejű búgás kicsit az agyamra ment, hiába is volt halk).
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #143 üzenetére
Abban lehet nem csak a hűtő a hibás, bár kitudja. De ha jól tudom 7850/7870 DirectCu III. jön már, és nem is lesz annyira forrófejű...
-
deicide
veterán
válasz
csucsbicep #132 üzenetére
Bruttó 95k körül lesz a VTX3D, elérhetőség pár nap múlva.
-
Hanok
senior tag
válasz
csucsbicep #99 üzenetére
Én már annyira nem szeretem, ez már rendesen befűti a házikót egy pár óra alatt. Kíváncsi leszek a többire talán most már jönnek a Review-ok..Nagyon kéne valami halk és hűvös megoldás..
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #99 üzenetére
IGen 70 °C azt mondom ok, csak ugye ezt 925 MHz-n érte el, ha GHz edition-t akarunk csinálni belőle lehet emelkedni fog, de az is lehet, hogy vele együtt a venti rpm is. Valóban nem tudjuk, hogy kézzel, vagy automatán volt állítva Sapphire tesztnél...
__
szerk: Isten ments, hogy én 1175-ön járassam, csak örvendetes, hogy elbírja. 70%-on járva 1000MHz-n 70°C már ideális lenne nekem. -
Hanok
senior tag
válasz
csucsbicep #93 üzenetére
Kicsit soknak tartom a saphirre hőmérsékletét, ennél jobbnak tűnik a hűtése..Kíváncsi lennék még a Giga WF-re...Bár a vas ott is karcsúnak tűnik a ventik alatt...
Szerk: akela91: olvass is ne csak a képeket nézd..
100% fan...
Bár a képen is látszik.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #93 üzenetére
Köszi! Hasznos link
Kiragadnék egy két információt ha megengeded ami idevág a hőmérsékletekhez:LOAD TEMP értékek!
Radeon HD 7870 71°C /860MHz
Sapphire Radeon HD 7850 OC 70°C /925MHz
Asus 7850 DCII TOP OC 47°C /1050MHz
Asus 7850 DCII TOP OC 55°C /1175MHz voltage to 1.3V (up from 1.21v) /6100MHzPersze kezeljük fenntartásokkal ezeket az értékeket, de ha ezek igazak, rohanok ASUS-t venni!!!
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #87 üzenetére
Azzal nem lesz gond! Haf 912+ ház, 2x 20cm + 2x 12cm venti + Noctua procihűtő ami a környékét is hűteni fogja.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #85 üzenetére
Úgy gondoltam, ha tönkremegy a kártya ilyen okból(vagy akármilyen okból "elfüstöl"), akkor be tudják-e bizonyítani, hogy te bizony túlhúztad a kártyát. Fesz emelés felejtős, főleg olyan szinten, hogy tönkremenjen. Remélem hagytak alapfeszen bőven tartalékot...
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #83 üzenetére
Azért is pont jó lesz az 1GHz, nem szeretnék teljesen a határon lenni vele...
(Garivesztéssel jár a húzás? Igazából nem nagyon tudják bebizonyítani hogy húztam, szóval gondolom a gari marad)
-
Stukker1987
senior tag
válasz
csucsbicep #73 üzenetére
Ez mindig így van. Sőt én még abban is látok fantáziát,hogy a csúcsra érkező Nv megjelenésekor is kiadnak majd olyan drivert,ami ugyan kis mértékben,de ismét megdobja a Amd karikat...
-
D-evil
aktív tag
válasz
csucsbicep #67 üzenetére
erre akkor tudunk válaszolni,ha meglesznek az árak...amúgy tervben van/lenne...
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #69 üzenetére
Mindenképpen egyedi hűtőset szeretnék. Duplaventis Sapphire lenne az igazi.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #67 üzenetére
Én mindenképpen, rá egy 2 héttel tervezem kb! Árazástól függően, de szerintem 7850 és kap egy OC-t ami felér egy 7870-el.
Valószínűleg Sapphire lesz, bár Asus sem kizárt.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #44 üzenetére
Vagy inkább a 7950 sikeredett túl gyengére
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #42 üzenetére
Igen, ezt írtam is lejjebb. 7970 megléte már fontos lehet, viszont ez már nem az az árkategória! Bár gondolom csökkenteni fogják az árat a 78xx megjelenésével valamelyest, de ez már a high-end kategóriát képviseli, míg a 7870 csak szimplán high(mid-high).
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #29 üzenetére
Amit egy minimális OC-vel ki lehet küszöbölni...Nem beszélve arról, hogy a 7950 a legfeleslegesebb, legrosszabb ár/érték/teljesítmény arányú kártya lesz a piacon hétfőtől. 7850 OC meg ott van a 7870-en. Melegedni se fog annyira, ergo hangos se lesz annyira a kis tdp miatt. Best buy lesz. Csak jönne már ki...
-
gera021
aktív tag
válasz
csucsbicep #29 üzenetére
akkor egy kicsit javul driver téren és szinte ott is van, a 7950nek meg szerintem sok értelme igy nincs h ennyire megközeliti, de a késöbbi tesztek mindent meg fognak mutatni h valojában merre hány méter...
-
gera021
aktív tag
válasz
csucsbicep #27 üzenetére
talán egy pár driver javulás és még közelebb hozhatja magát...
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
csucsbicep #19 üzenetére
Köszi.
-
gera021
aktív tag
válasz
csucsbicep #10 üzenetére
olvasgattam olyan 10%-al veri el, asus meg gyárilag elég nagy tuningot nyomott a 7870re...
-
odorgg
addikt
válasz
csucsbicep #2 üzenetére
Ideje vólt, csodálkoztam is hogy még senki nem lépte meg.
Márcsak 1 jókis CF tesztre lennék kiváncsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged