- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
ervinke2 #717 üzenetére
Be van kapcsolva, de irreleváns. Írtam, hogy van amikor nem ugrál és van amikor igen. Mindkét esetben (mindig) megy az aero. Meg a másik, hogy ha arra érzékeny, akkor a hajukra kenhetik ezt a ZC-t... semmire se lesz jó, csak ha visszautazunk 4-5 évet. ?
Egyébként ez a ZC ezer sebből vérzik szerintem ezek miatt. Tegnap egy új érdekes anomália jött elő:
Immáron ugye már megy a ZC, viszont arra lettem figyelmes, hogy a fogyasztás mégis az egekben van. (most a teszt alatt folyamatosan rá van dugva a fogyasztásmérőre a gép)Idle állt a gép, nem csinált semmit, szokásos 45W-ot mutatta a mérő. Monitor kikapcs, pár mp múlva 80W-os fogyasztás és az meg is maradt konstans. Ránéztem: a ventillátor áll a vga-n, tehát a ZC aktív volt. Egérmozgatás: monitor visszatér, fogyasztás visszaesik 45W-ra. Monitor kikapcsol, újra 80W.
Csak restart után állt helyre, de aztán még egyszer előjött. Ugyanezekkel a 45-80W-os értékekkel és egyszer megcsinálta 45-60W-tal is, úgy, hogy közben meg volt nyitva egy TotalCMD és egy Windows Mail. Gondoltam mivel azok nyitva maradtak emiatt lehet vmi vga vagy procihasználat, de nem. A 60W azonnal lecsökkent 45W-ra újra, ahogy visszajött a monitor standby-ból.
A másik gondom a PCI-E 16x - > 1x visszakapcsolás. Idővel visszaváltott 16x-re a vga, de nem azonnal az ébredés után, így ezt is elég bizonytalannak érzem. Az első 2-3 percben biztos, hogy 1x volt, mert figyeltem, közben próbáltam 3D-t futtatni, stb... aztán kb. 10 perc után néztem rá újra és akkor már 16x-el ment.
Egyébként azt sem értem, hogy miért veszi le 1x-re. Power managementben a PCI-E link state állítás OFF-on van, Sőt a biosban is letiltottam az ASPM-et.
Lehet, hgoy jobb volt, amíg nem ment a ZC-m?
-
SylverR
senior tag
válasz
ervinke2 #513 üzenetére
Hopsz, az má konkrétan probléma.
Mindig nyitott böngésző mellett filmezek..Szerintem próbáld jelezni valahol a problémát. A böngésző fórumán, az AMD-nél, esetleg a kártya gyártójánál. Esetleg mindhárom helyen.
@(#514) alejandri:
Persze, hogy króm alatt nincs ilyen hiba. Ott nem gyorsítja a gpu, ott a procit eszi a cuccos.Sorry, csak krómmal túl sok a negatív tapasztalatom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest