- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
starpeter #16977 üzenetére
http://ipon.hu/webshop/product/benq_gw2265hm/511579
JAh, használt kell?
Például ez elég olcsó. Van rajta HDMI csatlakozó is. És FULLHD felbontású. Vagyis 1920x1080pA procidhoz majd veszel egy 4-5e HUF-os toronyhűtőt, és felrántod 4GHZ-re. Én Xigmatek Loki-t ajánlom. Nekem is ez van, és nagyon megéri a pénzét.
-
Stonerice
őstag
válasz
starpeter #16973 üzenetére
Nem muszáj egyszerre megvenni a monitort is, de ha 7790 melet döntesz, akkor kifogod tudni használni 100%-osan később a nagyobb felbontású monitoroddal ( fullHD).Legalább HDMI legyen a monitoron
(#16976) starpeter:Annyiért tudnál megválni a monitorodtól, amennyiért megveszik
. Piaci ára 10-14e HUF között van.
MInt modntam, nem élet-halál kérdése azonnal monitort venni. Ráérakár jövőre is -
Stonerice
őstag
válasz
starpeter #16969 üzenetére
Vegyél hd7770 OC-t
, vagy akár simát is. Lényeg, hogy Sapphire legyen!
Egy nyers példával élve, megpróbálom megértetni veled
A példa:
Mint tudjuk, lerobbant autót könnyebb betolni, mint húzni, emberi erőrvel.
Vagyis ha húzzuk az autót, akkor kevesebb m/s-et érünk el, mintha tolnánk azt.Alacsony felbontáson úgy kell elképzelni a dolgot, hogy a vga, maga az autó, amit a CPU húz, és így születik a m/s(sebesség), vagyis a mi esetünkben az FPS. Remélem eddig érthető
Magas felbontáson, és grafikai részletezettségen pedig a vga még mindig az autót szimbolizálja, de a cpu, már tolja az autót. Ezért nem erőlködik annyira a cpu, mintha húzná.
Lehet hogy pocsék a példa, de jobbat nemtudtam kitalálni
.
Várom, hogy hányan fognak leszólni e-miatt a példa miatt -
-
bozont
veterán
válasz
starpeter #16961 üzenetére
Igen akkor kell venni egy jobb cpu hűtőt hozzá és akkor bekrepálni sem fog biztos. De sokat lendítene a rendszeren és már elegendő lenne egy 7790-hez a teljesítménye.
De az igazi ha veszel egy FX vagy i5 procit, viszont akkor alaplapot is cserélned kell. A tuning az olcsóbb megoldás, még ha teljesítményben el is marad picit.mod.: cpu limit
Alacsony felbontáson nagyobb szerepe van a procinak, mint magasabb felbontáson. Az 1280x124 mellett sokat kell dolgoznia, viszont fullHD esetén már inkább a vga dolgozik jobban. Szóval a monitor csere sem hülyeség, de a proci tuning akkor is ajánlott szerintem. -
Stonerice
őstag
válasz
starpeter #16957 üzenetére
GTA IV-ben nemfogod tudni kihajtani, az GTA V még kérdéses, de ha Batlefiled 3-4 el fogsz többet játszani, akko oda én a 7790-et venném. Utóbbival a cpu-d elbír. Far Cry 3 -al pedig nemvagyok tisztában, hogy milyen konfigot is szeret. Ha nemtervezel nagyobb monitort, akkor 7770 jobb válaztás lenne.
(#16959) bozont : Azért sokkaljobb cpu-t nemfog tudni venni
. Hacsak nem FM2+ os lapja van
(#16961) starpeter: Te felbontásodban nem tudnád 100%-osan kihajtani a 7790-et minden játékban.
-
Peaceliker
addikt
válasz
starpeter #16943 üzenetére
nekem egy asus 7790 dc2oc van, oc miatt sztem minimálisan erősebb. fHD ban crysis 3 medium beállítással 30-35 fps, nem is nagyon esik be. de cpu nekem jóval erősebb, szal elhet neked ennél halványabb lesz, bár, hogy nem fhd az sokat segít. far cry 3 még jobb lesz sztem, az ismerősöm i3 2330m jén is megy folyamatosan (nemtom beállítást, de az csak 720p) igp vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest