-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nekem visszakapcsol a monitor a win8-nál, ezzel nincs probléma. Az egyedüli problémám, hogy ilyenkor néha elmegy a HDMI hang és újra kell indítanom a gépet, hogy újra működjön. Egyértelműen driver bug.
mod.: Mondjuk így belegondolva, lehet nem csak a hang megy el. Akinek nem jön vissza a kép, annak HDMI-vel összekötve a monitor/TV? Nekem csak a hang megy HDMI-n, a monitor meg DVI-on van. Ha így van, akkor ki kéne próbálni DVI összekötéssel is mi a helyzet.
-
írsz egy három soros papírt, aláírod, és beviszed a kártyával együtt a szervízbe.
a hivatalos folyamat az, hogy 30 napon belül visszakapod a pénzt. aki akarja, az korábban visszaadja, vagy le lehet vásárolni. nekem volt két ilyen ügyem az iponnal, mindkét esetben pontban 30 nappal később utalták a pénzt, és az egyik esetben, amikor szóba jött volna a beszámítás, akkor nem voltak erre nyitottak.bővebben itt.
-
bozont
veterán
Ezt az alvó állapot témát nem tudom, de az idle órajellel volt probléma, ami a 12.10-nél is jelen van. A 12.11beta6 driverben javították ezt, azóta már a beta8-nál. Ha tényleg driver hiba, lehet ez is javítva van.
De az sem biztos, hogy a vga driver a ludas. a winchesterek AHCI módban futnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest