- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Így van, enyém volt a másik daywalkeres
.
Az AMD oldaláról szedtem le a 11.4 pre-beta vagy mi a fene a neve és minden, de minden BSOD-ozott vele, FUrmarkótl kezdtve az Uniginen át a GPU-Z-ig.
Mondjuk az tény hogy nem friss Win 7 installra ment fel a cucc, hanem már meglévőre, node akkor is.
GPU feszálíltást mivel próbáltad? A kis kapcsolót átkapcsoltad már?
-
csatahajós
senior tag
No tegnap megérkezett a fenevad de elég rövid kis tesztelésre futotta csak, mivel az AMD oldaláról letöltött driver-rel minden 3D módba kapcsoláskor kékhalálozott atimtag.sys file-re hivatkozva.
Aztán felraktam a mellékelt cd-n található drivert amivel mentek a játékok és a benchmarkok, de a windows-os értékelő indexbe az is belekékhalálozott, ugyancsak atimtag.sys-re hivatkozva.
Namost a kártya hangjára és hőjére vonatkozó állítások azért némileg túlzóak, nekem egy 6870 CF-em volt előtte és furmark alatt bizony az is volt ilyen hangos. Ami a hőt illeti nem terheltem túl sokáig de a max hőmérséklet 88 fok volt (igaz elég nagy házam van), ami inkább aggasztó ugye hogy a hő egy részét a házba fújja vissza, ami "kisebb" házikókban problémát okozhat- Bár őszintén szólva aki ilyen kártyát vesz az ne sajnálja a pénzt egy megfelelő méretű házra, vagy vízhűtésre.
SZóval egyelőre driver gond hegyek, de a kártya teljesítménye lenyűgöző, fullHD-ban a Unigine Heaven-t extreme tesszelláció mellett is (mindhárom csúszka 2.0-ra húzva) úgy ahogy elviszi, holott minden korábbi kártyám ilyenkor már rég diavetítésbe ment át.
-
csatahajós
senior tag
Várjuk a kicsikét itthon is, szeretnék én is benevezni egyre, de az nV válaszát már érdemes megvárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest