- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serf1
csendes tag
válasz
Zoo123 #19992 üzenetére
Ezt is figyeltem, hogy energiagazdálkodási mód lehet a baj, de mivel akkor felkapcsolja 3200-ra mikor indul a 3dmark utána meg nem látom, így nehéz megmondani.
Játékok alatt nem szokott lassú lenni, fene se tudja, mondjuk nem szoktam nézni a framet, mivel nem írja ki.Csak gondoltam megnézem az én gépem mit tud, aztán kicsit lehangoló volt ,hogy össze vissza irogat mindent és, kb egymás után futattam, a 3dmarkokat és úgy tért el egymástól, bár lehet éppan frissít vagy valamit csinál a gép.
Mondjuk ezt a videókarit se lehet kapni már.
Remélem időtálló és értékálló vétel volt, majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Amúgy ez a tuning lehetőség átlagosnak mondható, ha jól gondolom?!? -
Serf1
csendes tag
válasz
kisza25 #19985 üzenetére
Ebben az esetben lehet igazad van, de úgy érzem, nem csináltam rossz vételt.
Egy kártya, egész halk, van benne tuning potenciál, bár nem használom ki ,csak megnéztem kb.-ra. Lehet jó áron van az 5830-as és az 5850-es, de én nem akarok kettőt beletenni a gépembe és gyári értékeken azért elmaradnak az 5870-eshez és azt hiszem, amit írtál árat, az nem bolti ár. Ellenben amit nem értek, amennyiszer lefuttatom a 3dmark11-et mindig más értéket mutat és most itt nem egy-két eltérésre gondolok, hanem nagy különbségekre ,akár 600 is lehet..2400-3000 között ingadozott, változtatás nélkűl.
Ez egy AMD rendszer 1.25V -on fut a proci és 3.2GHZ B50-es. Esetleg lehet az a gond, hogy kevés neki a feszültség és az miatt?(adtam neki most picit többet1.275) -
Serf1
csendes tag
Hi.
Esetleg hátha érdekel valakit.
Vettem egy ilyen kártyát[link], kicsit tuningoltam is alap feszültséggel 915 volt a GPU a nem sokkal menne többet, mert 925nél már újraindúl. A memória 1250-et ment viszont 1275nél már visszateszi alapra. A hőmérséklet 56 körűl van, ha terhelem akkor se ment 70 fölé. Hangja nem sok van.
3 év garival vettem 47.5K-ért újjonnan.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest