- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M. Andris
csendes tag
2gb os vaporos sapphire vajon lesz e még kaphato a közeljövöben? 1/2honap
vagy az eyefinity-s kaphato e még vmelyik nagykernél
fene megeszi az uj szériást mire a 6970esböl lesz normális hütéssel szerelt vagy más gyárto hütése ami rámegy és jobb mint a gyári turbina megint fél év... -
M. Andris
csendes tag
válasz
TeeBee73 #16975 üzenetére
de nem is az 5800 ast elárulom neked
szarjuk a pénzt? vicc... elárulom neked hogy jelenleg ami ittvan a gépben a zöme 2-3 éves vagy régebbi, 9850es amd proci, 8 giga 800as geil ram egy sapphire 3850es kari röpke 256mb vrammal ami már lassan a low grafra sem elég, m4a78 as asus alaplap"kalap szar kb 40%al visszofogja a gép teljesitményét(januárban elhalt az m3a32 deluxe alaplap azt váltotta, az egész nem volt 140 ezer mikor megvettem pár éve...
5870seknek most is olyan ára van hogy külföldröl átszámolva mikor kiadták akkor kellett volna 70körényékén bejönnie nem 120 ért, mostmár szépen megy le az ára ahogy jön ki az uj generácio
-
M. Andris
csendes tag
válasz
TeeBee73 #16968 üzenetére
a kategoria besorolások nem attol függnek hogy ki veszi hanem mi a teljesitményük...... az ilyen sokszor zárt térben és kis látotávolsággal készült játékok mellett, van jopár szimulátor stb ami veszett nagy teret jelenit meg rengeteg objektummal na azok gyönyörüen viszik a teljesitményt, van akinek a 30fps is játszhato teljesitmény, kicsit másfele fordulsz játékban mindjárt csak 10, na erre a megoldás azhogy van 90feletti max graffal, 1920x1080 ban max szürésekkel, és akkor az még évekig birni fogja
-
-
M. Andris
csendes tag
válasz
Motion_Blur #16941 üzenetére
majd a 5870est váltó szériára leszek kiváncsi csak jelentenék már be a közkategoriás alapján várhaato lesz egy 3tflops környéki teljesitmény
-
M. Andris
csendes tag
válasz
Motion_Blur #16935 üzenetére
azonos gyártási technologia, igy a számitási kapacitását össze lehet hasonlitani namost az amd oldalára felmegy az ember kiválasztja a vga-t és ott a specifikácioknál levan irva, 2tflops a 6870 2.72tflops a 5870
-
M. Andris
csendes tag
válasz
Dj Dekko! #16932 üzenetére
annak elég az 1giga de késöbb jönnek nagyobb gépigényüek hatalmasabb teret megjelenitök annak több memoria kell, és mivel sajnálatos modon nincs olyan alaplap amelyik vmi megoldással rendszermemoriát tudna rendelni a videokarihoz igy nem bövithetö én meg nem veszek évente egy 100 rongyos karit
-
M. Andris
csendes tag
ha kevés lenne a táp akkor kapásból kifagy amint terheled(letilt a táp tulterhelés védelme)
-
M. Andris
csendes tag
1080p hd film röpke 30mb graf memoriát igényel
-
M. Andris
csendes tag
hello
tudna nekem vki mondani videokari ramfelhasználási adatokat az 5870 es karinál? vmi huzos játék max graffal (everest ultimatenek van ilyen monitorozási funkcioja)
-
M. Andris
csendes tag
sosem értettem minek vmit felhuzni legtöbbször ugy is instabillá válik és hiába jó hatásfoku hütés akkor is röviditi az élettartamát van ezeknek igy is elég teljesitménye pláne az 5800 as széria felett hova még huzni azt?
vkinek van asus matrix 5870 es karija és ha igen milyen hangos a hütése maxon?
-
M. Andris
csendes tag
válasz
ThodEE #15927 üzenetére
thx azért voltam rá kiváncsi mert nézegettem 5870 est 2gb os változatban egy ideig lehetett kapni de csak gyári hütövel namost néztem rá egy artic hütöt ami röpke 600g de akkor igy simán kibirja a kártya max alátámasztom
vaporosból meg nem lehet kapni szintén a 2gb ost, többi gyártot meg nem nézegetem sapphire eddig bevált 4 videokari volt már a legöregebb majd 5 éves és a mai napig mennek
-
M. Andris
csendes tag
válasz
Motion_Blur #15890 üzenetére
süritett levegövel fujd ki a hütöbordát a portol az dob rajta egy keveset azonfelül ati tray tools nevü progi az hogy az uj kártyákkal megy e passz de azoknak meg elvileg kell tudni állitani a catalyst centeren belül
-
M. Andris
csendes tag
hello szedte már le vki a gyári hütését az 5870 es kártyának? kb milyen súlya van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest