- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo7272
csendes tag
Evidens h nem ebbe a configba szántam. csak elsőnek ezt a kártyát vettem meg. a hétan vagy jöv héten érketik meg a i5-750es cucc. abba lesz ez majd véglegessen beletéve. de addíg is szerettem volna működésre bírni. Sajna nem tudom máshol kipróbálni. tehát vagy vissza viszem vagy megvárom az új gépet. csak ha várok és tényleg rossz a boltba úgy is belekötnek h miért nem vittem vissza hamarabb.
-
bogyo7272
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy sapphire 5870-es karit. Hazavittem be tettem a gépbe de se kép se hang be sem bootol. Mitől lehet ez? egy abit AN8sli fatality alaplaba tettem. Kellene neki a PCIexp 2.0? vagy mi? nem értem. Tápom enermax EG701AX. kifejezetten anno SLI rendszerekhez lett kiadva. Mind a két táp csatit rátettem a kártyára de semmi. vissza tettem a régit azzal egyből lett újra kép. help
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest