- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz DrJános #4120 üzenetére
Vigyél neki FC2-t, Clear Sky-t, GTA4-et, Unigine Tropics és Heaven Benchmarkokat, amit lehet, szigorúan mindet DX10, DX10.1, DX11 8XAA és 16XAF beállításokkal. Na, ha nV-ja van, akkor Clear Sky-t meg a Unigine Tropics + Heaven-t is besz.pta.
Ja, Crysis is mehet.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz DrJános #4120 üzenetére
"nagy proci van a gépében és 1 gb ram"
Hatalmas gép lehet 1 egyész giga rammalSzerintem a felsorolt játékok közül bármi megakasztja (márcsak a 1gb mem miatt főleg, hiába van neki erős procija, mondjuk mi neki az erős proci,E1200 mert dupla magos , és a vga-ra is kíváncsi lennék!), de főleg az ARMA2 és a Crysis lesz az igazi, olyan diavetítés lesz, hogy gyerekkorában nem látott olyat és még élsimítás sem kell szerintem!
Bírom az ilyen embereket amúgy, bemennek a HEHÓBA (tesco-ba,egyik tanárom monta így!) és ott jó drágán vesz egy integrált vga-val szerelt gépet és azthiszi jó is mert drága volt, valamilyen szinten sajnálom az ilyen embereket.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest