- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anno még amikor a tuning megtörtént, csak a 2312-höz volt megírva a 72 Hz driver, azért használtam azt 2311-hez is. Aztán hiába váltottam a rendes 2311 72-re amint elkészült, az eredmény ugyanaz lett.
Ráadásul legutóbb letörölni se tudtam a drivert. Általános PNP-t írt a spec fül alatt, nem EDID-et. Letöröltem, kiírta, hogy Generic blabla de még mindig elérhető volt a 72 Hz. Néha nagy ritkán EDID-et ír. De pl ha már kikapcsolom a monitort és vissza, akkor is képes menet közben másnak felismerni.
-
Sziasztok!
Van lehetőség VGA-knál LUT/BIOS/akármilyen resetre ami a kimenetekkel foglalkozik? Ez egy bonyolult sztori, de egyszer HD 5850 Xtreme volt összekötve egy 72 Hz-elt U2311H-val, amira épp egy laptop is ki volt kötve. Laptopról lett felrakva a 72 Hz driver. Nos azóta driver nélkül jó, de amint felmegy a 72Hz akkor nem "U2311H"-nak ismeri fel a win, hanem "Hordozható számítógép megjelenítője"
Újraraktam azóta már csak gépről a Catalystot, Wint (7), nem segített. Ami érdekes, hogy monitort is cseréltem már U2312-re de mivel a 72 Hz driver ugyanaz mint korábban, még mindig laptop kijelzőnek látja ha felrakom.
Kipróbáltam ugyanezt egy Nvidiás konfigon, hibátlan, ha felmegy a driver akkor is "U2311H" marad.
A másik dolog ami miatt resetelni szeretném az sem egyszerű. Egyszer 72 Hz módban tuningoltam MSI Afterburnerrel a VGA-t. Nos a multi monitoros órajele 400/1000. Ezt alkalmazza 72 Hz módban. Ezen hibátlanul is ment korábban. A tuning alatt viszont az afterburner levette full idle 150/300 környékéte amin már villogott a kép. Azóta újraraktam ugye mindent, nem is ugrik 400/1000 alá, viszont ugyanúgy villog a kép.
Nos ezek miatt szeretném full resetelni a VGA-t, mintha még monitort se látott volna, hátha az segít. Más ötletem már nincs.
-
-
válasz
DroiDMester #29205 üzenetére
Köszi a velős választ.
Az enyém 800Mhz-et megy alapfeszen kb, (825-nél már kifagy). A powerplay elvesztésével lehet, hogy nem vállalom be inkább, legalábbis gyári hűtővel nem. Egyelőre maradok az After burneres 800-nál.
-
Sziasztok!
5850 Xtreme-en meddig lehet még teljesen biztonságosan gpu feszt emelni? A fesz emélés a GPU-n kívül más egységre is róna terhet a kártyán, amire jobban kellene majd figyelni és hűteni?
-
Sziasztok!
Lehet a VGA hibás, ha az 5850-em tökéletes képet ad DVI-n és HDMI-n, de Displayporton meg nem ad képet? Akár mit csináltam, nem tudtam képet előcsalni DP-n keresztül a monitorra.
-
-
Sziasztok!
5850/6850-el kb milyen FPS-ekre lehet számítani 3 monitoros Eyefinity esetén? (5760x1080)
5850 érzékelhetően erősebb lenne ekkora felbontáson a 6850-től?
-
-
Sziasztok!
Egy régebbi játékkal szeretnék játsszani 5850-en, de mivel a kártya túl erős hozzá, ezért gyakran 0% a GPU terhelés játék közben, ami miatt 725-ös GPU órajel helyett Idle 1 (157Mhz) és Idle 2 (300Mhz) ugrál, ezért be-be akad a játék. Be lehetne valahogy állítani, hogy ha elindul a játék, akkor a befejezésig a maximumon legyenek az órajelek?
-
Sziasztok!
Van olyan hűtés, ami mindenféle gányolás nélkül felmegy 58xx kártyákra?(gyárin kívül persze)
-
-
Mikorra várhatóak első nem gyári hűtéssel szerelt változatok? (Vapor-X, IcQ avagy iCooler, Glaciator, Zilent stb)
Szvsz ezekre a kártyákra pont illene az MSI Hybrid-Freezer megoldása, simán elbírná passzívan a ~20W-os fogyasztást.
-
válasz
Foglalt név #1 üzenetére
HD 5870 1GB teszt techPowerUp
Kíváncsi leszek , hogy amikor kijön az új NV kari , hogy teljesít majd.(jobb driverek és DX11-es játékok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest