- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guseppe
tag
Ma sem jött meg a kártyám.
Holnap hívom őket, ha du-ig nem hívnak. 1napos vga csere miért tart 1hétig, azt nem tudom. Bááz.
-
Guseppe
tag
válasz
intercooler #27983 üzenetére
1 napos volt, garcsere.
-
Guseppe
tag
válasz
Leslie1984 #27957 üzenetére
Egyébként nem is ebbe a topikba akartam anno írni, hiszen nem az itt felsoroltak közül való a kártya, csak akkor hirtelen nem találtam a megfelelő topikot. Azt hittem majd a fejemre olvastok, de köszi mindenkinek a segítő hozzászólást. (azóta persze a megfelelő topik is megvan)
-
Guseppe
tag
válasz
aleister #27944 üzenetére
A boltban nagyon kedvesek voltak, mondták, hogy a héten cserélik mindenképpen lévén, hogy 1 napos. A boltos srác mondjuk a 6850-et ajánlott helyette. Azzal érvelt, hogy gyorsabb, erre én felhoztam a fogyasztást.
))
Mind1, lényeg, hogy adnak vadi újat, remélem azzal már nem lesz gond... -
Guseppe
tag
válasz
DroiDMester #27939 üzenetére
Azért bízom benne, hogy nem ennyire gáz manapság a Gigabyte, csak kifogtam egy rossz példányt. Ellenben erre van a 36hónap garancia, majd cserélik.
5850-et azért nem akartam mert kifutó, kifutott modell, a 6850 pedig hamarosan kifut.
Pár fps különbség nem zavar, ellenben számomra sokkal vonzóbb, hogy a mag kisebb csíkszélességgel készül, így hűvösebb és alacsonyabb fogyasztású kártyatípus.
Persze ettől még lehet mostanság szar a Gigabyte, de mivel nem naponta veszem kártyát előre nem tudhattam pedig csomó tesztet végigolvastam. Hozzáteszem egy G530 Celeron hajtja a vga-t szóval ennek a kártyának sem itt van vége. Ha egy Core i5 vagy i7 hajtaná is megugrana a teljesítménye, pedig már most is meg vagyok elégedve. Hétfőn írok, mi volt addig 1050MHz-en is megfelel az integrált vga után. -
Guseppe
tag
válasz
Leslie1984 #27934 üzenetére
Megvan mi a baj, nem bírja a gyári tuningot a kártya, hétfőn viszem vissza a boltba.
Ezen OC-s videókari gyári GPU órajele 1100MHz. Amint csak 1050MHz-re visszaveszem, minden tesztprogi végigfut, minden játék tökéletesen megy. Ha a gyári(emelt) értékekre visszaállítom, lefagyogatnak a gamék, tesztprogik nem futnak le. De hát nem azért vettem az OC-s modellt, hogy vissza kelljen fognom, szóval vihetem vissza.
-
Guseppe
tag
Ma megérkezett az új kártyám, gondoltam kipróbálom pár játékban, de eddig nem jártam sikerrel. Már minden létező driverrel megpróbáltam, de lefagy a Vantage, nem fut végig. Játékokból is kidobál a rendszer, szóval valami nagyon nem kerek. Gigabyte 7770 OC. A kártya hűs, nem szemetel vagy ilyesmi, inkább szoftveres problémának érzem, de ez csak megérzés. Kissebb beakadások vannak játékban, de 1-2 perc után minden program, játék a win7-be dob ki. Gyári cd, legújabb driver mind ua produkálja. a Gép egy új 1155s G530celeron. Tuning nincs. Ha van ötletetek, örömmel fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest