- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Hobbbyt #18643 üzenetére
Dehogy nincs a Zalman sokkal jobb!
Több kolléga próbálta már, 58XX kártyákra pld Sárpac vagy ffodi mindketten nagy megelégedettséggel. kérdezz rá bátran hogy mit tapasztaltak egyébként a Zalmival.
Sárpac véleményét egyébként itt is olvashatod: [link] Nem a semmiért kerül annyival többe.
Az AC hűtők közül ez az ami igazán korrekt 58XX kártyákra: [link] . De láthatod ennek az ára sem kispályás. Igaz tényleg brutál jó a hűtőteljesítménye is.
Szerk: Még csak annyit hogy nem csak a ventik mérete számít (hiszen ebben megegyezik a az ACTTpro és a Zalman) hanem a légszállítás és a bordák kialakítása, hőcsövek elhelyezkedése is. És akkor ott van a talp ami a GPU-val érintkezik. Ezekben a Zalman jobb mint a TT. -
LEON-T
aktív tag
válasz
Hobbbyt #9212 üzenetére
en 900/1200 on hasznalom + fesszel. Boven eleg. Fanprofilozasra ott van az afterburn, amig nem dobnak ki ujjabb rbet
Most kicsit szopok 10,3a driverrel. Az elso pre 10,3 siman mukodik, ez az ujabb meg nem igazan
Erdekes modon 1 db felbontas tudok hasznalni. Mind cccbe mind pedig a windows felbontas reszenel csak 1 szerepel. Erdekes. Ezzel csak az a nagy gondom h, a jatekok nem indulnak el
Mondjuk az is lehet h a monitor driver szivat,. Na mind1 holnap meg futok egy kort ezzel, de nincs kedvem ujrahuzni a windowst
-
CptMisi
őstag
-
Giot
addikt
válasz
Hobbbyt #8895 üzenetére
Szívesen!
Tudom a kérdés nem nekem szolt, nem is belepofátlankodni akarok, csak én úgy emléxem hogy mind a 38XX mind a 48XX sorozatban letiltások voltak a számolóegységekben XX30 XX50 XX70 s nem csak az órajel visszavétel adta meg a különbséget. Na kíváncsi vagyok hogy rosszul emléxem-e?? Robi BALBOA ?
Na úgy látom nem csak nekem rémlik úgy: TTomax
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Hobbbyt #8891 üzenetére
A nyomtatott áramkörben a Vrm gyengébb, de így is nagyon jól bírja a tuningot, flasheléssel viszont nem tudod elővarázsolni a letiltott 160sp-t, mert hardveresen vannak tiltva, ha minden igaz, de hidd el nem nagy veszteség, azonos órajelen max 10%, de valahol jóformán semmi kölönbség nincsen a két kari között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Renault, Dacia topik
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Androidos tablet topic
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest