- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Teasüti #15821 üzenetére
Nem lehet, hogy valami biztonsági progi homokozóba dugta az Afterburnert?
A monitorozást be tudod kapcsolni az OSD-n, és akkor nem ér meglepetés... Nekem mindig ott van a felső sarokban, ilyen jellegű "szoftveres tuningnál" sosem lehet tudni, az a biztos, és legalább mindig látom hány FPS... -
ffodi
veterán
válasz
Teasüti #15604 üzenetére
Szerintem az a 87 fok nem gázos. Azt még simán bírnia kellene.
Mondjuk ez a gyári ventivezérlés nagyon fos, mert alapjáraton 25%, ami nekem hangos, terhelve meg 30-35% körül van, ami meg kevés, mert 80 fölé engedi a GPU-t(persze csak furmark alatt). Azért csináltam egyedi profilokat az Afterburnerben és ez eddig jó megoldásnak látszik.
Erről jut eszembe. Holnap jön a VF3000a az 5870-re. Kíváncsi leszek mit tud. Már előkészítettem mindent. Csináltam fasza 3pin venticsati to 4pin vgaventi átalakítót
, szóval a zalman 2db ventijét tudom majd faszán szoftveresen vezérelni. Ha meglesz írok eredményeket. Nameg jönnek talán képek is.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Teasüti #15604 üzenetére
Win reinstall, bár az a 87 fok nembiztos hogy üzemi hőmérséklet, nem melegszenek ez tény de a gyári ventiszabályozás egy enyhén szolva szar cucc... Afterburnerrel csinálj neki te egy ventiszabályzást, és akkor sokkal jobb lessz!
Másik ha uj winnel is csíkoz anomáliázik irány a gar, mert megfőtt a cucc, és a ram szorakozik! Egyépként nem akarlak elkeseríteni de win miatt nem szokott csíkozni a kép, és széthullani elmenni majd visszajönni!ha a kari eddigi élete alapján csak gyári ventivezérléssel ment lehet most szétmelegedett, nekem alapból 25%-on megy a venti és ez csak feljebb szokott menni! -
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
válasz
Teasüti #9443 üzenetére
az, ref kártya.
75 fok max szokott lenni Dirt2 alatt, bár csak azzal játszom sokáig egyhuzamban.
Persze módosítottam a venti fordulatot, különben elég melegecske lenne a gyári fordulaton.
Gamma alatt nem hallom ha hangos, utána meg úgy van beállítva hogy semmi hangja.
jó kompromisszum...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest