- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
mihione #31724 üzenetére
Mondjuk letöltöttem ezt a gpu caps viewer-t és hiába tologatom trixx-ben vagy msi afterburner-ben a feszt, nem mozdul a gpu caps viewer szerint, lehet ennél a kártyánál képtelenség feszt állítani, a smart doctor pedig hibaüzenettel indul (bár lehet régebbi verzióval működne)
lehet akkor az lesz hogy kitesztelem a max alapfeszkós tunningot, talán sikerül 825-nél feljebb menni
de az is lehet a gpu caps viewer téved, még nem adtam fel
-
Remus389
veterán
válasz
mihione #31722 üzenetére
Oké, az msi afterburner +100mv-ra korlátoz (egyébként az előbb linkelt fórum alapján sikerült unlock-olni a volt mod-ot rajta)
1,118 az alap (AIDA szerint, ami nem biztos hogy pontos), tehát 1,218 a max msi afterburnerrel, elég lesz
Bacsis szerint 1,087 v olt az alap [link]
Akkor elszórakozok vele
, Unigine heaven-nel teszteljem?
-
Remus389
veterán
válasz
mihione #31718 üzenetére
Elhiszem hogy megéri, de jelenleg én a world of tanks-al játszom elsősorban, azt 45-65 fps-sel viszi, max-hoz nagyon közeli beállításokkal, AntiAliasing-gel, tényleg szép folyékony, tunninggal talán meglenne a fix 60 fps, mivel annyit frissít a montirorom, ja, minek.
A starcraft legacy-t és ezek szerint a Dirt Rally-t is szépen viszi, a lövöldözős FPS-eket már meguntam, jó esetleg egyet kettőt még kipróbálok, akkor már kevésbé gépigényeseket.
Tehát akár le is cserélhetném, de nincs rá szükség.
Viszont feltűnt hogy elég hangos lett az öregfiú, nem olyan vészes végülis 4 éves, meg fogom zsírozni (White Grease-el vagy WD40-el)
-
djculture
félisten
válasz
mihione #31661 üzenetére
Nézegettem már én is de van rengeteg problémám azzal, gcn1.0 nem biztos hogy jövöre nem ugyanott van vele az ember mint a mostani 5850-el, 2 gigásat kellene minimum venni mert az meg használtan is 30, nem éri meg szerintem. Bolti áráról nem beszélek mert az meg teljesen értelmetlen (270 265)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- BestBuy topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest