- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Beszéltem ffodi kollégával az ominózus Zalman ügyében. A következőket válaszolta:
"A vrm bordán kellett alakítani kicsit, illetve kellet 1db + ramborda, és még 1 borda az egyik fesszabályzóra, ami kicsit eleső helyen van. Simán megbirkózik a hűtő a 6950@6970-el is
Itt egy kép, rajta van, hol-mit kellett "alakítani" [link]"Enjoy!
-
szasanyi
félisten
A legfrissebb BIOS volt rajta, buherálni meg nem akartam mert új volt, és még ki sem fizettem csak tesztelni vittem haza - eredetileg is úgy beszéltük meg, hogy annak eredménye teszi függővé, megveszem-e. Egyszerűbb - és sztem korrektebb - volt egyből visszavinni az ismerősnek, egyúttal elmondtam a problémát aztán ők azt csinálnak a saját holmijukkal amit akarnak.
-
Giot
addikt
A Zalman vf3000A VRM hűtőbordája típusspecifikus. [link]. Emiatt ha gyári állapotában hagyod nem tudod feltenni a 6950 VRM-jeire. Az egyik fórumtársnak volt ilyen Zalmija anno 5870-en. Onnan váltott 6950-re, elmondása alapján simán feltehető a hűtő rá. Csak hozzá kellett "alakítani" a VRM bordát.
(#19023) zolisx4: Sárpac kollégának anno 5870-en volt. Itt olvashatod a véleményét a fogyasztói véleményeknél: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest