- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Goldmen75 #4013 üzenetére
Ok Köszi!
Örülök, hogy ilyen vélaménnyel vagy az új vga-ról, hogy ilyen tapasztalataid vannak...
Igazad van...kicsit néha elszáll az ember agya és nagyravágyó lesz....Az arma2 miatt érdeklődöm én is nagyon az új58xx; 59xx széria után... Azt hozzá kell tenni, hogy az a játék sincs teljesen kész, szerintem csak rivalizálásból jelent meg az OFP2 előtt....
Ha a játékhoz is, meg a VGA driverekhez is jönnek majd a frisebb,jobb változatok, akkor tényleg nem lehet gond .... -
TomiLi
addikt
válasz
Goldmen75 #4006 üzenetére
Ezt örömmel hallom!
Én is erre a játékra gyúrok.... Vártam az 5970 specifikációit.... De ARma2 -őt teknintve jobban járok 1 db erős vga-val... Tudtommal nem támogatja a multi GPU-t ez a játék....
Valakinek estetleg van olyan tapasztalata, hogy CF rendszer mellett van visszaeseés teljesítményben a játékot illetően... (A későbbi DX11-es játékokhoz azért jó lenne egy CF)
-
zuchy
őstag
válasz
Goldmen75 #3991 üzenetére
Ez is játéktól függ. GTA4 gyorsabb 4 magos procin, de kevés játék használj még ki.
Pl egy két magot támogató játéknál viszont a 4GHz-s E8400 a jobb.
Hogy miből lehet megállapítani? Teszteket kell nézni, ott nagyon jól látszik hol van a CPU limit.
Az a jó, ha VGA limit van, így nincsen teljesen leterhelve a rendszer, csak a VGA.
Meg onnan is lehet tudni, hogy ha húzd 3GHz-ről a procidat pl egy E8400-at egészen 4GHz-ig, és nézed az FPS-t. Ha nincs változás, akkor VGA limit van. Ha változik, ahogy nő a freki, (nő az FPS) akkor CPU limit volt. De lehet 4GHz-n már nem lesz. -
zuchy
őstag
válasz
Goldmen75 #3986 üzenetére
Úgy van az egész, hogy a CPU mondjuk lök 60FPS-t, tegyük fel, folyamatosan.
Ha egy gyenge VGA-t teszel alá, akkor nem tud 60FPS-t számolni a VGA, hanem mondjuk 20-at. Mert ennyit tud a VGA. De ha aláteszel egy 120FPS-t tudó kártyát (adott felbontásban, játékban pl), akkor meg CPU limit lesz, mert menne a redszer, de visszafogja a CPU. Ezért CPU limit. Ha növeljük a felbontást, és a részletességet, és még szűrőket is kapcsolunk be, akkor tartunk a VGA limit felé, a mert a VGA-nak egyre nehezebb dolga van, ellenben a proci álladóan ugyanazt az FPS-t produkálja. CPU limit lesz akkor, ha csökkentjük a felbontást és a részletességet, a VGA begyorsul, de a CPU nem tud több fps-t lökni.
A valóságban nem teljesen így van, de nagyjából hasonló és még sok minden befolyásolhatja. PL a proci sem állandóan teszem azt 60FPS-tud... -
katt777
félisten
válasz
Goldmen75 #3941 üzenetére
Pedig van kereső is, ill. nem egy teszt PH-n is. Egy E8400 is kihajtja, legalábbis azon adatok szerint, amelyeket én kaptam max. grafikai összetettséggel. Teszt a honlapon v. Logout: HD4870 Part V
zuchy: A grafikai összetettség jobban megfogja a VGA-t, mint a felbontás, ergo nem feltétlenül ostobaság 1280-as felbontásba erős VGA-t venni.
ko-ko82: Nekem 7.3-at, de HD4870-em van...
cserkosz: Az nem a W7 beépített WDM drivere miatt van? Vagy már rendes ATI meghajtóval?
kasa85: Ez egyszerűen csalás. Nekem maximális megjelenítési minőséggel van 7.3-am HD4870-nel.
RI/OS: A pontszámokból ítélve nem Extreme minőségben teszteltél 8XAA és 16XAF mellett. Akkor meg mit vársz, amikor vastagon CPU-limites vagy?
zuchy: Markot is lehet ésszel használni.
HW Junkie: Talán lesz rajta 3 monitor? Vagy mire kell a 2GB RAM?
Vagy a méretre gerjedsz?
Mert abba a felbontásba max. összetettséggel sem szükséges.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Goldmen75 #3948 üzenetére
Előbb próbáld ki ez!!Nálam a tuti!Driver Sweeper leszeded valahonnan Telepíted!
1Uninstall ATI diver a Veszérlőpulból,
2Restart PC -csökkentett módban indítod ott pedig,Driver Sweeper a nyelvet tedd magyarraAti komponensek Analizálása és Törlése!
3ha kész PC újraindít normálba és Mehet fel az Új ATI driver!Ez kb 3 perc és mégsem Win csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest