- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
h.adam.92 #18919 üzenetére
Nem így kell hozzáállni.
Nem lesz hiba, mert határozottam fogod a kártyát is és a csavarhúzót is. Biztosan illeszkedik akkor nincs gond. Ha kicsit is lötyög, vagy nem fekszik rendesen a csavarhúzó hegye akkor lehet.De!
Csak akkor fogj neki ha elhatároztad, mert ha elrontod nincs visszaút! (vagy veszel másik csavart) Csak saját felelősségre! Senki rábeszélésére ne! -
Gerisz
addikt
válasz
h.adam.92 #18917 üzenetére
Megfelelő csavarhúzókkal szereled fel magad amik pontosak a csavarokhoz, hogy ne sérüljön a csavar, mert sajnos ezek ilyen papír csavarok, könnyen szétmegy a feje. (ráadásul nekem az egyik ferdén is volt a menetbe húzva így szét is nyalta a fejét a csavarhúzó).
A matricát szépen hajszárítóval megmelegíted és sérülés nélkül lejön, majd szépen visszateszed.
Nincs ezzel gond, az első mindig izgalmas, aztán már a többit csak azért is szét kell szedni -
Gerisz
addikt
Hol kapcsolom ki az UVD-t?
-
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #18844 üzenetére
Sajnos ezekhez kevés a süni. Azt kellene megtudni, hogy gyári fekete "borda" elfér-e alatta vágás nélkül.
-
Gerisz
addikt
válasz
DeathAdder #18758 üzenetére
Az 5970 is 1GB-ot tartalmaz / GPU. Nem 2gb-ot.
-
Gerisz
addikt
válasz
-=joel=- #18752 üzenetére
Az biztos, hogy nem futattak rajta ilyen tesztet. Nem a zipont vonom én kétségbe, mert nem ismerem szerencsére ezt az oldalukat. De gondolom nincs több száz emberük, meg gépparkjuk ahol ezt el lehet végezni azokon a kártyákon (hardvereken) amik beérkeznek garanciális problémával.
Szerintem írni kellene a Gigabyte-nak, hogy ilyen gondod van. Amire jobb esetben reagálnak és nem olyan hülyeséget, hogy jól szellőzik-e a házad. Akkor elindul valamilyen kommunikáció és lehet eljutsz addig velük míg segítenek, írnak a boltnak, hogy igen cseréljék ki.
-
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18607 üzenetére
Nem vagyok mester, nem kell az arc!
Ha nem tetszik csinálj magadnak Logout-ot és chatelj!
Vannak alapelvek amiket nem kell minden topikban felrugdosni.
Nem csak te olvasod, hanem olyan is aki nem is irkál, vagy be sincs regisztrálva. Miért nem lehet a témával foglalkozó, mellesleg kiemelt topikban a témával foglalkozni? -
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18605 üzenetére
Mert arra van külön topik azért. Akkor irkálhatsz bárhová minden baromságot is az is jól van.
Ha ide 2 hsz érkezik a témával kapcsolatban akkor annyi. Ez nem chat. -
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18595 üzenetére
Ha választani kell menjen a Milyen videókártyát? topikba és legyen az teleszemetelve. Nem kell ide a majd én megmutatom melyik az erősebb szarság!
Ez mindenhol csak a vitát gerjeszti. Itt legyen szó a HD58**-ról. Ne a melyik a jobb ról!Nem csak neked szól!
-
Gerisz
addikt
válasz
papptibor76 #18570 üzenetére
Nekem amíg bírja feszemelés nélkül addig visszaveszi. 850/1200-ról 157/300-ra. 11.1-es Cata.
DeathAdder: Igaz. Nem duplázódik.
-
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #18342 üzenetére
Nekem jó lesz egy 5850-is, de számlával.
Kinéztem az Asus Direkt CU-t és arra ráteszek egy nagyobb bordát, hogy jobban mutasson. Annak akkor jobbnak kell lenni a VRM hűtésének, ha gyárilag sincs rajta komoly borda. -
Gerisz
addikt
válasz
barack1997 #18335 üzenetére
Szerintem jól.
A VTX 3D kártyák milyenek?
Nagyon selejtes, vagy referencia? -
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #18318 üzenetére
Az akkor nagyon jó!
Ebben az esetben érdemes számolni vele. -
Gerisz
addikt
Tényleg nem működik a tuning. Ez egy vicc amit művelnek ezek az AMD-nél.
-
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #18209 üzenetére
Te azzal játszol?
Egyébként engem is érdekelne, hogy mivel lehet a VRM-et lehűteni rendesen? A VRM-R* család nem játszik, valami más.
-
Gerisz
addikt
Akkor ezek szerint megint szar
Még jó, hogy 10.12-vel működött.Én is azzal szoktam, de csak tesztre, egyébként nem szeretem ha "fölöslegesen" tölt be plusz programot a rendszer így a CCC-ben beállítom és kész.
Hazamegyek megnézem, ha nem megy csinálok egy jó bios-t.
Még olyan kérdésem lenne, hogyha emeltek feszt a karin akkor mivel méritek a VRM hőmérsékletét? Mert nekem a GPU-Z baromságokat mér.
-
Gerisz
addikt
Melyik 5850-nek van csak 1 DVI kimenete?
Venni akarok egy hűtőt a kártyára és azt írja az AC, hogy az Xtreme Plus csak arra jó.
-
Gerisz
addikt
Kezdetektől fogva mérik mutatják emberek a mikrolaggot (grafikonon).
Én (és még sokan) soha nem láttam(tuk).
Én nagyon jól döntöttem mikor megvettem megjelenéskor, nem volt jobb kártya az árkategóriájában legalább decemberig marad is aztán megy Öcsémnek.
De az 5830 az egy vicc. Nem olyan mint a 4830, hogy ott kullog a 4850 nyakán. -
Gerisz
addikt
A 6850-en félsz a mikrolaggtól amit olvastál a 460 topikban?
Én nem olvasom a 6850-ét lehet ott is volt szó róla.
De itt is tele volt a topik vele. Itt kezdődött a mikrolagg, ilyet se vegyél.
Az energiazabáló 5830-ért nem adnék pénzt a helyedben. Akkor vegyél inkább 768-as 460-at!
A GTA IV teszt szerint jobban is teljesít! [link] -
Gerisz
addikt
Az openCL elől hiányolhatod
Drivert melyiket telepítetted?
Ha az AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition akkor benne kell, hogy legyen.radi8tor:
az ilyen "különleges" lapokhoz adni szoktak hidat.
Ilyen hűtésű lapot nagyon tudnék szeretni. Gyönyörű ez a megoldás. -
Gerisz
addikt
Megy a powerplay a 10.12-vel is. Tök jó. Vissza is tettem a gyári Bios-t
-
Gerisz
addikt
Még nyugodtan megvárhatom a következő generációt, addig nincs hová kapkodnom.
Nem lett ez akkora szám, akármilyen dumát kerítenek mellé. -
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #16063 üzenetére
itt helyesbítek
"nem látjuk, hogy a Cypress-ek......."a végét jó hallani, mert most akartam venni Öcsémnek egy 460-at
-
Gerisz
addikt
Nem akarom a 460 topikot teleszemeteltetni vitával, de van egy cikk a 460 vs cypress (5850) C to C eredményéről. [link]
A végén van egy mondat amit nem értek.
"Reális elvárás a chipekkel szemben az azonos órajel használata? Nos, erre a kérdésre igen érdekes a válasz: míg a GPU-ra sokkal inkább jellemző core órajel terén nem látjuk, hogy a Cypress-ek a gyárilag magasabb MHz-ek ellenére számottevően jobb órajelre lennének képesek,...." ez mit jelent? Mert a folytatásban azt taglalja, hogy a memóriában jobban bírja a tuningot mint az NV.De ha nem megy a GPU tuning a cypressnek akkor miért képes itt mindenki (kisebb, nagyobb feszemeléssel) az 1000Mhz-et elérni stabilan?
-
Gerisz
addikt
válasz
Dj Dekko! #16023 üzenetére
Ha 150-lesz akkor még nem is sok
. Az 5870 is volt annyi körül mégis megvették annyiért is. Nem kell félteni a piacot, ha nem megy akkor majd lejjebb veszi az árát, de ezt nem hiszem, mert nem hülyék ülnek ott, meg sajnos ez már nem a magyar átlagfelhasználó kategóriája.
-
Gerisz
addikt
válasz
M. Andris #15941 üzenetére
Nem biztos, hogy azért tuningol valaki, mert kevés a teljesítmény (vagy minden cseppre szüksége van). A 980X-et is tuningolják.
De itt azért a közösség nagyobb része kihívásnak tekinti, meg szórakozásnak (meg van aki versenynek is) Ez olyan, hogy elég a legtöbb procira a 3k-s hűtő akkor miért veszik meg a 20k-sat. Sőtt a gyári hűtés is elég, mert azért azt adják.A tuningtól miért kell, hogy instabil legyen? Akkor ott már nem tuning van, hanem csak kínlódás. Egy rendes tuning stabil mint az atom.
-
Gerisz
addikt
Ezt nem mondod már meg sajnos. Az MSI full egyedi tervezésű elvileg jobb cuccokból mint a Sapphire. De ez úgy van, hogy láttam 600.000km-t futott swift-et bármi motorhiba nélkül, meg tized ennyi kilométeres Mercit ami a hengerfejbe beleépítette a szelepeket.( de nem vagyok autószerelő
)
-
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #15835 üzenetére
Én beírnám Bios-ba nyugodt szívvel a módosított értékeket, az a tuti.
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #15525 üzenetére
550-es Chifi van az adatlapja szerint az meg áganként tud 20A-t. Az elég kell, hogy legyen.
-
Gerisz
addikt
Én meg az emelt órajelet írtam a bios-ba és minden működik tökéletesen. Az szerintem jobb megoldás, mint "elvenni" a köztes órajelet. Ha Bios babrálunk akkor már a terhelt órajelet, ne ezt.
lsc: A lakat nem áll vissza ha egyszer kinyitod (reinstall után sem, lehet rendszer újratelepítés esetén igen), de nekem ha rányomtam a defaultra és elfogad akkor midig jó lett.
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #14949 üzenetére
2011 vége felé indulnak a gyártósorok a 28nm-en. Még 40nm-es lesz. Valami olyat lehet várni ha lehet hinni az infóknak mint a 4890-nél.
-
Gerisz
addikt
Én csak azért gondolom, hogy valós mivel másik gyártó nem csinált ilyen kártyát.
(mármint alapfeszes chip ekkora tuningpotenciállal) Ehhez lehet, hogy kellene 100.000 ből 1 ami erre képes. Ha meg megnézzük az átlagos chip-et akkor az képes rá ekkora feszen.
De valahol én találtam róla részletes leírást és bemutatót be is írtam ide mikor szóba került, de nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest