- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Minden játék megy egy 5850-es jó fajta kártyán nyugi!
Ez a Hybridelés arra jó, hogy az olyan gamékban amik támogatják a fizixet, megdobja mind a játékélményt (tehát élethűbbek leszenek a lövések, fizikai mozgások, lebegő dolgok, stb..) mind az FPS-eket! -
Goldmen75
őstag
válasz
fsb1000 #9337 üzenetére
Azzal hát! Most ráértem, hazahoztam egy Gainward Gt220 1GBDDR3-asat.
Kiscsalád elaludt, szétkaptam gép, nvidia be.
Mindent úgy csináltam ahogy ffodi kolléga leírta!
Egy pillanatra sem akadtam meg semmibe sehol, bár,de! A psyhix software, nem akart csinálni semmit, igaz korábban pár játék jóvoltából volt fenn psyhix...
Na de mind1.
Legelőször Vantage futott le, valami iszonyú(dupla) CPU pontot kapva.
Aztán felraktam pár psyhix demot, közöttük egy screensavert is, ami (rövidítek mert kimondani sem tudom nem hogy mindig leírni) ps kikapcsolva, diavetítés volt az ati-mnak, bekapcsolva megtáltosodott mint állat, gyönyötű
Tény, hogy fél óra alatt amit lehetett megnéztem, de előny tényleg csak azon alkalmazásoknál illetve gaméknál van(ott viszont nem is kicsi) ahol támogatott a ps!Azóta is megy a gép
No probelm! Ha van valami tesztetek szóljatok, tesztelek!
-
Goldmen75
őstag
No gyerekek, működik a hybrid VGA system-em
Most nyomom a teszteket! -
Goldmen75
őstag
Jobb kérdésem van! Mi ez az OCCT?????
-
Goldmen75
őstag
Megvárom a véglegest, lehet az ég többet nyom a latba!
Ez a metro brutál game lett, gyönyörű! A ragadozók meg az idegenek elbújhatnak...ezek az orosz csávók tudnak valamit -
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Nem értem mi a bajotok? Legalább jobban látni hol az egérmutató
:
Viccet félretéve, nálam is előjött még valami régebbi driverrel, jót röhögtem rajta, aztán leszedtem egy újabb meghajtót s elmúlt a meghízás
NEM VGA HIBA!
Csak a szokásos Ati driver bénaság....
1-2 driver író fickót át kéne nvidiától igazoltatni atiékhoz, hátha meglenne az összhnag a király kártyák s hozzá való driverek megirásában! -
Goldmen75
őstag
Üdv!
Én már mértem:
A rendszerem alapban 130 W -ot zabál, terhelve meg 310 max! (egy két mobil töltő, routerrel párosítva, elosztóban)
Ezé is vettem 450w-osat, s most még tervezek az ati mellé egy gt220-at, de még azt is el kell vigye vígan! -
Goldmen75
őstag
Na ja ez enegem is érdekelne! Majdnem ennyi a beszára...
-
Goldmen75
őstag
Azt nézd már meg lécci ha ráérsz! AVP ből kiléptem s 82 fokról kezdett visszaesni a VGA, mondjuk hangját nem hallottam, de ezek szerint kell a kakaó rendesen
Ezzel nézem, tök jó kis progi
-
Goldmen75
őstag
No! AVP! Hát nem tudom ki mit nézett, de nálam a demónál ezerszer szebb a kép, a fényeffektek tök jók a felület érdes "tesszellált"...
Szal nekem teccik a dolog! Egyenlőre....az első két alien megjelenéséig toltam
Bár amikor az alienek eltűnnek a saját savukban, na azt meg lehetett volna szebben is oldani. De minden nem lehet tökéletes -
Goldmen75
őstag
Akkor nem értem miért volt oly nagy hanggal a fejlesztő....
a demót néztem, de azt hittem ez a "demó állapotot" tükrözi s ettő sokkal jobb lesz...
Akkor mi a bánat a 15 gb, mikor a crysis feleekkora installal is veri még mindig a mezőnyt...
na de itt a nyakunknok a metro2033!!! Az tényleg brutálnak igérkezik... -
Goldmen75
őstag
"megvan" az aliens predator
Csekély 15 GB....este kiscsalád elalszik s teszt 1000-el!
-
Goldmen75
őstag
válasz
superTibcsi #8155 üzenetére
Első körben pécs
A többit PÜ-ben ha továbbra is érdekel!
-
Goldmen75
őstag
válasz
superTibcsi #8153 üzenetére
Samsung vagy LG!
Nálunk most vannak jó áron, de tudok adni 45-ért 24" benq-t is!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #8102 üzenetére
Üdv!
Nekem megvan eredetiben a Diablo1-2 minden kiegészítőjével, de sajna nem eladó az ETALON
Ellenben keress rá forgalmazóknál, vagy médiába, electrow-.be hátha. Vagy online áruházakban?!..
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
SSD téma...
Én nagyon sokat olvastam utána...
Még mindig vacilálok...Rednszernek tökéletes,HA a rendszerben kikapcsolunk JÓPÁR dolgot, hogy ne használja állandóan az SSD-t mivel akkor drasztikusan csökken az élettartama! Persze nem mind1 hogy SLC, vagy MLC-s ssd-ről beszélünk, de az MLC-s drágább s nem nagyon lehet még kapni.
Tehát cask azért hogy a win betöltés leállítás, stb gyorsabb legyen, a gamék meg a szokásos, nem tudom megéri-e?! letöltésre meg 1érteműen öngyilkosság használni!Szóval az SSD -s dolog szerintem még gyerekcipőbe jár, az adatbiztonságot tekintve. Bár mondják, hogy 2-3 évet elmegy...De a sok írás-olvasással hamar csökkel a cellák élettartama, tehát hiába villámgyors, egy "normál" hdd még szerintem többet ér...az a pár másodperc meg amivel gyorsabb...hát nem tudom, én kivárom
-
Goldmen75
őstag
Mielőtt megkérdezné bárki:
a letöltött mappát, autoexec file-t úgy ahogy van bemásolni a crysis game mappába, majd a játékban consol-t előhívni s beírni:
map widet2Jah! Megnéztem azt a videót az oldalon, megnyugodtam, az is akadozik
-
Goldmen75
őstag
Ezt nézte már valaki?
[link]én kipróbáltam
Szép meg jó meg minden, de akadozik, meg a fű nálam egy pár téglalapból áll, de a felhők, hegyek, fák szépek -
Goldmen75
őstag
Nekm is fenn van mióta kijött...semmi változás, se pozitív se negatív irányban! S szürke kép se fagyás se....
-
Goldmen75
őstag
Na csinálok én is egy crysis benchmarkot este...Kiváncsi leszek
-
Goldmen75
őstag
Én is feltettem a Mster Config-ot, brutál lett a kép, mint a valóságban
De nekem (ugyan FPS-t nem néztem sosem) de csak olyankor akad meg mikor betölti a pályákat.
-
Goldmen75
őstag
válasz
SimonYana #7724 üzenetére
Jah! Remélem nem kell majd hozzá megint fejleszteni a gépet
Igen, végül is a farcry egy demó terméke, a grafika ott volt, játékmenet már annyira nem. Nagylányom pl még most is feltelepíti, hogy úszkáljon kicsit benne
Crysis még nem megy a gépén, pedig ott élényszámba megy az úszkálásNekem pl a Far cry 2 sem jött be...valahogy nagyobb durranást vártam az első után...
Kiváncsi leszek majd a Madonion "demójátékára" a Shattered Horizonra is! Eddig jól néz ki
-
Goldmen75
őstag
válasz
sz.zoli25 #7721 üzenetére
Mé a crysis támogatja a psyhixet?? Nem láttam benne a logót?!
Nekem is volt hogy megakadt full-beállításokkal, pedig nincs sz..r gépem
De ahogy kolléga mondja, a crysis motorja valóban optimalizálatlan! A warhead már sokkal jobb! Azzal kéne példálózni s elfeledni a crysist! Vagy még jobbat mondok! "nemsokára" jön a crysis 2!!!!! Na majd az ütni fog!! -
Goldmen75
őstag
Segíccsetek!
5870 hdmi-LCD TV hdmi, nincs hang...mé???
-
Goldmen75
őstag
válasz
->Raizen<- #7602 üzenetére
Mostaniba??? Az nekem is kell!!!
-
Goldmen75
őstag
Ismét bebizonyosodik, hogy nem mindig a legújabb a legjobb!
-
Goldmen75
őstag
Na bakker, a nagygépen maradtak a file-ok....akkor majd este
-
Goldmen75
őstag
Alkatrész leesésről:
Anno dolgoztam az SCI-ban.
Szóval alaplapokat gyártottunk. Megkapta az ember a csupasz nyákot, be a pasztázóba, majd az automata ráülteti az alkatrészeket, aztán irány a "kemence" ahol a pasztából forrasz lesz. Na de saját szememmel láttam hányszor jöttek le az alkatrészek, vagy hánszor hibázott a gép s az adott helyre nem rakott alkatrészt....
Szóval nem egy tökéletes megoldás sem itthon sem külföldön, de egyenlőre nincs jobb.
Nem csoda hogy "gyári hibásak" a nyákok soxor... -
Goldmen75
őstag
Ezt én direkt nem akartam tőle megkérdezni
-
Goldmen75
őstag
Kétesélyes!
1. ha bemegy a boltba garoztatni, vagy sikerül vagy nem, de ha nem, akkor végleg nincs gar, mert lehet akkor már tudni fogják, hogy ez ilyen kari s ha sikerül is megforrasztani s később lenne hibás más okból, akkor mivel "sérült" már nem fogadják be.
2. ha vissza sikerül forrasztani, vagy siekrül s minden ok, vagy nem, akkor még mindig leheet vinni boltba hogy nem jó, ugyanis ilyen apró forrasztásokat nem szoktak megnézni, tehát lehet szó nélkül elmegy garba s kicserélik.
?!Ezt jól megfogalmaztam
-
Goldmen75
őstag
Na de ha kivetted a házból s a házban lévő hdd-k -től szakadtak le az alkatrészek, akkor annak a házban kéne lennie!!!! Jobb lenne az eredetieket visszaforrasztani, mint keresgélni mi lehet ott...Ha pécsi lennél, segítenék, visszaforrasztani.
Ha más nem vidd el a boltba ahol vetted s szépen mosolyogva, bűnbánó arccal kérd meg őket, beszéljenek a szervízzel, nagykerrel ,hogy ilyen "ritka" baleset történt, hogy próbáljanak meg segíteni! -
Goldmen75
őstag
Most őszintén, mennyit nyertek ha húzzátok a VGA-t???
Fps-ben van pár szám növekedés? vagy 3D markokban??
Megéri?? -
Goldmen75
őstag
Én már a hosszú évek alatt megtanultam, hogy nem szabad várni!
Mikor bejött az országba az első szállítmány 5870, megvettem, azóta csak feljebb ment az ára
De nagyon sok mindennel voltam így...ritka hogy lefelé tendál, főleg jelen gazdasági helyzetünkben.
Egyedül a monitorok amiknek csökken az ára. -
Goldmen75
őstag
Hogy lenne baj? Várjuk mint a messiást! Hiszen egy korszakalkotó dolog leírása lesz!
Bár most olvasom, hogy a későbbiekben az Nvidia igencsak beleszólhat ebbe a hibrid dologba, hiába van most egy nem hiavatalos patch ami lehetővé teszi ezt...
Az Nvidiával eléggé elszaladt most a ló...rossz értelemben.. -
Goldmen75
őstag
Én má ajánlottam korábban a Thermaltake Element-T-t! Kira ház!
-
Goldmen75
őstag
Épp most tesztelek egy garosnak titulált 4850-et...bakker 97 fok furmarkkal
Azé nem semmik voltak ezek a hők...m ost meg az 5000-es széria.... -
Goldmen75
őstag
Ok köszi a választ, akkor felejtős, bőven jó ez így alapon!
CPU-t bármit meghúzokde VGA-val úccse megyek előrébb...
-
Goldmen75
őstag
Tehát húzhatnám vele a VGA-t , akár a catalysttal?
Vagy miben más?
-
Goldmen75
őstag
válasz
Templomegere #7391 üzenetére
Szia!
Mi előnye van az asus biosozásnak? nekem is ilyen vga-m van.
-
Goldmen75
őstag
Gigabyte!
-
Goldmen75
őstag
Ház ügyben, akinek nem fér el az 5870-es kari, egyet biztosan tudok ajánlani:
Thermaltake Element-T
Alsó tápos, hatalmas belső térrel, igényes elrendezés, hatalmas venti FELÜL s hátul!
A felső venti úgy szív s hűt, hogy nekem vel kell vennem egy pulcsit, ha a gép előtt ülök, mert jön rám a HIDEG!!!
Szal a ház 1,5 hét nézelődésének eredménye volt, de eddig a legjobb ár/érték arányú házikó ami nálam megfordult(mármint saját ház)
Bátran tudom ajánlani, akár annak is aki 5970-et tervez venni. -
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Üdv!!!
Köszi a cuccosokat ,leírásokat! Jövőhéten viszek haza egy karit s kipróba
Figyu! A leírásodban nincs táp, vagy én vagyok vakMilyened van?
Nekem 450 chieftech, tudom az nvidia nem sokat nyom a latba...most vettem egy fogy.mérőt, a gép full terhelésen(plusz router, meg telcsitöltő meg ilyenek) 300 W-volt. Nem tom mennyi lehet a 220-fogyasztása maxon?!
Lehet tápot is cserélek.
-
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Na ez engem is érdekelne!! Ha tényleg ennyi pluszt lehet kicsalni a rendszerből egy olcsó VGA-val mellékelve?!?!?!
Az én alaplapom vajon támogatja?
Hogy vannak ezek "összekötve"? Vagy a Win csinálja a feladat kiosztást? Semmi atrocitás, fagyás gixer nem lehet a két kártya miatt a rendszerrel???
Elvileg a 450W chieftech-em elég lenne még ehhez is gondolomJah s gondolom előnyöm csak azoknál a gémeknél lenne ami helyből támogatja a Psyhix-et?!
Köszi a válaszokat előre is!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Bajnokfoto #7127 üzenetére
http://www.hoc.hu/hir/19638-nvidia-gf100-fermi-geforce-hivatalos-teszteredmenyek.html
Itt pl
De lentebb a hsz-eknél is van három külföldi link.
-
Goldmen75
őstag
Na, kijöttek az első tesztek a Fermiről, természtesen tuti NV-re optimalizált tesztekkel
Hajrá Ati 5850/5870/5970!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest