- iPhone topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nem értem, mit nem értesz?
Nem a procinak jobb ez, hanem magának a "táp ellátó résznek".
A proci akkor is annyit követel magának, ha egy fázison 1 feszszabályzó van, meg akkor is ha 2. Az oké, hogy ezután közösítve van, és a proci egy fázison kapja ezt a részt, de előtte két szálon megy a munka.
Vegyél mondjuk egy mákdarálót, amin egy garat van, a hajtó tengelyére tegyél két lánckereket, és kösd össze őket egy-egy szobabiciklivel.
Ugyan azt a mennyiségű mákot, hogy könnyebb ledarálni egységnyi idő alatt? Ha egyedül hajtod, vagy ha felül még valaki a másik hajtányra is. Persze, egyedül is letudnád darálni, hisz erős vagy, csak jobban kéne erölködnöd, hogy a mák mennyisége ne csökkenjen.
A mák ebből mit sem vesz észre, hisz ugyanazt a munkát kapja, de Te kevésbé izzadsz meg.
Nem az a lényeg, hogy azért, mert 8+2 feszszabályzó van még 4+1 fázison jut el a procihoz a "mák", ami igaz is, hanem az, hogy előbbi esetben jóval kedvezőbbek a feltételek.
-
antikomcsi
veterán
Mind a 3 lap jó, amit felsoroltál, és nyugodtan veheted az msi-t, nem lesz vele gond.
Bírja a tuningot, és a "legnagyobb" phenomot is, csak méretben különbözik a full atx lapoktól.
Van 1.35V-os G.Skill?
Bár biztos, különben miért mondanád.
Soha nem próbáltam, viszont, hogy 1.5V-nál tudsz e kevesebbet adni majd neki azt nem tudom, mert én mindíg a másik irányba mozogtam.
-
nebancsa
senior tag
MSi-t és Asrockot messze elkerülném, majd ha kicsorbult hírnevüket kijavítják csak akkor ajánlanám, de annak el kell telnie pár évnek. Giga sikeresen túljutott a minőségi javuláson, bár ezt az ára is követi, de konkrétan azt a lapot sem ajánlanám, mert nincs a FET-eken hűtés, az pedig kell ha tuningolni is szeretnéd.
Ha már kiválasztottad az alaplapot, akkor a gyártó support-án tudsz informálódni melyik tipusú ramokat ajálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest