- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nem értem, mit nem értesz?
Nem a procinak jobb ez, hanem magának a "táp ellátó résznek".
A proci akkor is annyit követel magának, ha egy fázison 1 feszszabályzó van, meg akkor is ha 2. Az oké, hogy ezután közösítve van, és a proci egy fázison kapja ezt a részt, de előtte két szálon megy a munka.
Vegyél mondjuk egy mákdarálót, amin egy garat van, a hajtó tengelyére tegyél két lánckereket, és kösd össze őket egy-egy szobabiciklivel.
Ugyan azt a mennyiségű mákot, hogy könnyebb ledarálni egységnyi idő alatt? Ha egyedül hajtod, vagy ha felül még valaki a másik hajtányra is. Persze, egyedül is letudnád darálni, hisz erős vagy, csak jobban kéne erölködnöd, hogy a mák mennyisége ne csökkenjen.
A mák ebből mit sem vesz észre, hisz ugyanazt a munkát kapja, de Te kevésbé izzadsz meg.
Nem az a lényeg, hogy azért, mert 8+2 feszszabályzó van még 4+1 fázison jut el a procihoz a "mák", ami igaz is, hanem az, hogy előbbi esetben jóval kedvezőbbek a feltételek.
-
antikomcsi
veterán
Mind a 3 lap jó, amit felsoroltál, és nyugodtan veheted az msi-t, nem lesz vele gond.
Bírja a tuningot, és a "legnagyobb" phenomot is, csak méretben különbözik a full atx lapoktól.
Van 1.35V-os G.Skill?
Bár biztos, különben miért mondanád.
Soha nem próbáltam, viszont, hogy 1.5V-nál tudsz e kevesebbet adni majd neki azt nem tudom, mert én mindíg a másik irányba mozogtam.
-
nebancsa
senior tag
MSi-t és Asrockot messze elkerülném, majd ha kicsorbult hírnevüket kijavítják csak akkor ajánlanám, de annak el kell telnie pár évnek. Giga sikeresen túljutott a minőségi javuláson, bár ezt az ára is követi, de konkrétan azt a lapot sem ajánlanám, mert nincs a FET-eken hűtés, az pedig kell ha tuningolni is szeretnéd.
Ha már kiválasztottad az alaplapot, akkor a gyártó support-án tudsz informálódni melyik tipusú ramokat ajálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest